Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selçuk tabiki dünkü videoya bakın yine o saçlarla düz koşu yapıyordu

Ne Selçuku beyler yapamyın etmeyin... İlk geçişte ben de selçuk sandım ama 2-3 sn. sonra yandan yüzü görünüyor ..Çağlara daha çok benziyor ama o da değil başka biri.

Arda su Yasin kucugun fotografini atsana suraya.. Ya bizle kafa buluyon.. Yada bu Yasin kucuk

Yasin%20Kucuk%20B.jpg

Çakarın yazdıklarını okuyunca resmen kanım dondu oğlum bu nasıl bır adam lan

ayağındaki ayakkabıdan veya bilekliğinden anlayın saçına yüzüne ikna olmuyorsanız, daha kendi topçunuzu tanımıyorsunuz, hatta topa yaptığı hamleden bile belli selçuk olduğu

[video=youtube;TeY4zOU2v_Y]https://www.youtube.com/watch?v=TeY4zOU2v_Y&feature=youtu.be[/video]

Bu videoda da geçiyor Selçuk. 34.sn

ayağındaki ayakkabıdan veya bilekliğinden anlayın saçına yüzüne ikna olmuyorsanız, daha kendi topçunuzu tanımıyorsunuz, hatta topa yaptığı hamleden bile belli selçuk olduğu

ne alakası var.

oktayın paylaştığı resimde ne olduğu belli olmuyor ki. videodan bakınca oo.

Abi futbolcunuzu ayakkabısından mı tanıyorsunuz ? Adamın yüzü yandan net görünüyor..Çağlar deseniz bu kadar net konuşamazdım ona hafif benziyor ama Selçuk'la alakası yok bu adamın.. ..Sazan Avı mı yapıyorsunuz,bizi mi kekliyorsunuz,büyük bir şakaya mı kurban gidiyoruz..:D:D

Abi futbolcunuzu ayakkabısından mı tanıyorsunuz ? Adamın yüzü yandan net görünüyor..Çağlar deseniz bu kadar net konuşamazdım ona hafif benziyor ama Selçuk'la alakası yok bu adamın.. ..Sazan Avı mı yapıyorsunuz,bizi mi kekliyorsunuz,büyük bir şakaya mı kurban gidiyoruz..:D:D

adamı profilden görüyorsun sakal uzatmış topa odaklanmış yüz ifadesi farklı diye selçuğu tanıyamıyorsan sorun sende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt