Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kgGSuDc.png

Cnnturk'te

Faik Gürses'' at.madridden Falcao ve Arda dışında transfer edilecek oyuncu yok'' dedi.Bu adamlar hiç maç izlemiyorlar herhalde :D

turkler bi arada yabancilar kendi aralarinda ingilizce sart olsa artik futbolcular icin keske :D

melo yemek vermiş, hemen tartışalım.

millet gruplaşmış ya la :)

zelçuk-burak elemanlar:D

melo-snejder-muslera-riera.

Bizim Türk oyunculara çok kızıyorum. Antrenmanda yerliler ayrı yabancılar ayrı koşuyor, yemekte ayrı oturuyorlar. Arkadaş azıcık yabancılarla takılın da dilininz gelişsin. İngilizceyi bile bilmiyorsunuz.

O ne la yabancılar köşeye sıvışmış türkler ayrı köşeye. Hep böyleler heralde genelde.

Sneijder'i görünce hala sırıtıp pis pis gülüyorum :ayatollah: Adam moral kaynağı :D

23 yaşında...Bülent Korkmaz İBB yi yola soktu...

bence çok sürmez o adamın kendini göstermesi ibb çok faydalanır o oyuncudan ibbden sonrada belki yurtdışından büyük kulüplerden teklif gelebilir adanademir manisa maçında 36 metreden attığı bir gol akıllara zarar formunu korursa kendinide geliştirirse inanılmaz bir futbolcu olur

kesin fatih hoca demiştir, snejder fazla yüz vermeyin şimdilik. :asd:

Bizim Türk oyunculara çok kızıyorum. Antrenmanda yerliler ayrı yabancılar ayrı koşuyor, yemekte ayrı oturuyorlar. Arkadaş azıcık yabancılarla takılın da dilininz gelişsin. İngilizceyi bile bilmiyorsunuz.

öyle deme Sabri reis antrenmanda Sneijder ile birlikte çalışıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt