Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu yaşlı muhabbeti dünyada tek bizim ülkede var herhalde. Yaşlı oyuncu gelmesin. Allah Allah niye?

Seedorf, Pirlo gibi adamlar çok ileriki yaşlarda transfer oldular, hepsi burada tartışıldı "vizyoner" gençler, genç alalım yetiştirelim diye itiraz ettiler sanki böyle meziyetlerimiz var gibi. Bu adamlar gittikleri takımlara kupalar kazandırdılar.

Scholes, Giggs, Ruud Van Nistelrooy

Ama tüm dünya aptal, biz çok akıllıyız. Yaşlı topçu gelmesin..Niye? Genç ve yetenekli adam gelsin..Oldu görürsem söylerim.

Bari sen yapma Özgür.Sneijder'i alan adamlar yine o ayar da birilerini alabilir.

drogba çinden ayrıldı mı ki?

1. Seref Aydin bosuna isim zikretmez. Illaki bi durum var ki, Seref cinlatiyor ismini.

2. Net bir durum yok, o yüzden "Ben bilmem" diyor Seref :)

3. Drogba 40 yasinda bile olsa, ben sokaga firlar, misket oynarim

Stoper + Drogba

=

Kus ölümleri, Aziz´e suikast, Sampiyonluk, CL yari final

granqvist böyle bi lig için yeterli. taraftar da sever hem ama nasıl olsa listedeki stoperlerin hepsi kaliteli..

peki o halde yazayim. ancak pesinen soyluyorum, oyuncu kesin gelecek ya da gelmeyecek falan demiyorum. transfer olmazsa sallamayin yani.

su an ortada net bir sey yok. benim kaynak, kulubumuzun drogba'ya resmi teklif yaptigini, kendisinden acilen bir cevap bekledigini soyledi.

onerilen kontrat kisa vadeliymis. ancak yine soyluyorum, bitti falan demiyorum, net bir sey yok henuz. sadece teklif yapmis, cevabimizi bekliyoruz.

ancak yine soyluyorum. oyuncu gelir mi gelmez mi bilmiyorum. ek olarak stoper icin de adimlar atilmis. isvecli elemanla ciddiyiz diyebilirim :-)

bu olmadı şeref reis :(

drogba beyfendi teklifimiz kabul ederse bizde yani...:D

pr_01_144_min.jpg

granqvist faydalı olabilir geçen sene yaz transfer dönemindede adı çok geçmişti bizimle.

Hatta isakson elmander kallström granqvist paketi olacak bile deniyordu

Tabi adamı pek izlemedim ama bakalım

Bu arada Drogba gelirse en ballzz ara transfer dönemini geçirmiş oluruz

Drogba kimin yerine oynayacak Elmander - Umut - Burak üçlüsünden biri sezon sonuna kadar ilk 11 yüzü göremez.Hele ki Granqvist falan dedi kazmanın önde gidenidir.

drogba lan drogbaaa :happynew:

yemin ederim gelsin stoper falan istemem top zaten bizim kaleye 2 yada 3 kere gelecek :D

hepsi gol olsa bile drogba reis en az 2 gol atacağı için sorun yok :D

Dany > Granqvist

Takımda sol bek diye bir mevki kalmamış, biz deli gibi stoper arıyoruz

Bu yaşlı muhabbeti dünyada tek bizim ülkede var herhalde. Yaşlı oyuncu gelmesin. Allah Allah niye?

Seedorf, Pirlo gibi adamlar çok ileriki yaşlarda transfer oldular, hepsi burada tartışıldı "vizyoner" gençler, genç alalım yetiştirelim diye itiraz ettiler sanki böyle meziyetlerimiz var gibi. Bu adamlar gittikleri takımlara kupalar kazandırdılar.

Scholes, Giggs, Ruud Van Nistelrooy

Ama tüm dünya aptal, biz çok akıllıyız. Yaşlı topçu gelmesin..Niye? Genç ve yetenekli adam gelsin..Oldu görürsem söylerim.

Reis kimseden torpil falan istememiştim. Kaldırın benim şu myc yi. Hoş kimse beni burda sevdiğim ortamdan insandan uzaklaştıramaz.Hoş kapıdan kovsanız bacadan yine girerim ya:)

İsveçli stoper için pek bir düşüncem yok.

Transfer Nöbeti

Neeee Drogba mi?

15 yildir bekliyoruz, gec olsun ama guc olmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt