Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogba transfer edilirse sosyal medyada konusuldugu gibi yarim sezonluguna degil 1.5 sezonluguna transfer edilecek.

oyuncuya odenecek ucret henuz medyaya yansimamis, o yuzden soylemeyi uygun bulmuyorum. ancak sneijder'in toplam kazandigindan(yaklasik 5 m. euro) daha az paraya imza atacak gibi gorunuyor. eger didier kontrati kabul ederse sneijder'in ardindan takimimizda uzak ara en fazla kazanan ikinci oyuncumuz olacak. tabii bunlar kesin degil, edindigim bilgiler sadece.

dedigim gibi su an bitmis bisey yok. bekleyip gorelim. ancak transferde muspet bir ivme oldugu kesin. unal baskan'a selamlar :-)

muspet ....şeref abi Bence sen Ünal aysal'sın

Drogba-Sneijder-Selçuk-emreÇ error 404 not found:SS:

Biri kapa bildirilsede nöbet şenlense

abi drogba iyi hoşda o kadar paraya stoper ve sol bek alsak daha iyi değil mi 35 yşında ada yapmayın

satan varmı????

hoca sol bek carlinhos isteid. kabul etmemişl.er chedajou-alex teklif yapılmı 10 dan aşağı vermemişler. yerlilerin hiçbiride gelmiyor...

ne yapacaksın?

drogba al sol tarafa koy..

bu arada

şeref abi fatih hocaaaaaaa veto edermi??????????

Hadi bakalım yine bir "Drogba eli kulağında" festivaline daha hoşgeldik :D

586287-didier-drogba.jpg

stoper alın abı burak umut elmander 3 adam boşa mı çıkacak Terim istemez bunu gibi geliyor

Oğlum hangisinin formasını alıcaz hafta sonu kardeşime Sneijder forması alıcaktım ee Drogba gelirse de kendime alırım bir tane.Gerisini peder düşünsün:asd:

drogba transfer edilirse sosyal medyada konusuldugu gibi yarim sezonluguna degil 1.5 sezonluguna transfer edilecek.

oyuncuya odenecek ucret henuz medyaya yansimamis, o yuzden soylemeyi uygun bulmuyorum. ancak sneijder'in toplam kazandigindan(yaklasik 5 m. euro) daha az paraya imza atacak gibi gorunuyor. eger didier kontrati kabul ederse sneijder'in ardindan takimimizda uzak ara en fazla kazanan ikinci oyuncumuz olacak. tabii bunlar kesin degil, edindigim bilgiler sadece.

dedigim gibi su an bitmis bisey yok. bekleyip gorelim. ancak transferde muspet bir ivme oldugu kesin. unal baskan'a selamlar :-)

Reyis, transfer haberlerin doğru çıksın, yanlış çıksın umrumda değil. Sen ne olursa olsun aramızdan ayrılma. Burası Galatasaraylıların meraklısı. Senin de bizden farkın yok biliyoruz.

Drogba meselesine gelince, anlaşılan bizimkiler bir teklifte bulunmuş. Ama Drogbanın orda haftalık 300bin euro. Yıllık 18milyon euro kazandığını varsayarsak biz 5den aşağı verecekmişiz. Zaten adam emekli oluyor, son paralarını kazanmaya bakar, öldürsen gelmez:)

Ben gelmesini isterim, mantığı devre dışı bıraktım artık. Gelsin isterim ama gelmez:)

Muslera

Eboue - Semih - Dany/Türk - Balta/Riera

Hamit - Melo - Selçuk

Sneijder

Burak - Drogba

Drogba akaaaaaaaarrrrr diyen biri vardi gecen sene :asd:

isvecli eleman dedigim su granqvsikt midir nedir o. herifin adini dogru duzgun yazamiyorum daha :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt