Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yanliz Drogba gelirse, 1,5 yil olsun, yarim yil olsun...

Ermana, Ahmet Cakara, Engine yine mazeme cikmis olur...gicik oldum tipler

Renktaş eskiden senin gibiydim. Gıcık oluyodum sinir krizine girip çevremde ne varsa tekmeliyor yumrukluyodum. Onlara yapamadığımı kendime yapıyodum. Sonra düşündüm sen salakmısın dedim kendime. Ki aldığım cevap evet salaksın oldu:) O ezikleri yine izledim ama niyetlerini, amaçlarını, egolarını bilerek izledim. Ve söylediği gerzekçe şeyleri hiiiç umursamadım. Birbirlerine sataşmalarına gülmek için izler oldum. Sen de öyle yap...

Büyük Baskan yari finali kafaya takmis :D

Stoper ve Drogba´yi al, öl de ölelim Basgaaaaaaaan

Drogba sözleşmesini feshedecek galiba.

Yoksa gündeme gelmezdi gibi geliyor bana.

68457_494503887254805_1635663616_n.jpg

Bence kısa vadede Drogba iş yapar ama yaşlı oyuncular bize katkı sağlarken gelecek yılın planlamasının yapılması gerekir. Böylece kadro yavaşca gençleşmeye gider.. Bir anda gençleşmeye gitmek de doğru değildir.. Drogba alınırsa stoper mevkisine kesinlikle TÜRK alınmalıdır..

Aslında stoperden çok solbek transferi gerekli kesinlikle.

Drogbayı almayız.Alırsak da ne diyeyim hayırlı olsun ama bence almayız.Doğru düzgün haber de yok dedikodular dedikodular.

didier drogba

galatasaray'a transferi an meselesidir.

ancak beklemekte fayda var gibi görünüyor. zira henüz biten bir şey yok kanımca. bu bünye ne transfer girişimleri gördü, imzalardan döndüğü...

srfydn

Geçenlerde biri formaya Sneijder'i yazdırmayanlar biraz daha beklesin demişti. Kimdi o ?

Bence kısa vadede Drogba iş yapar ama yaşlı oyuncular bize katkı sağlarken gelecek yılın planlamasının yapılması gerekir. Böylece kadro yavaşca gençleşmeye gider.. Bir anda gençleşmeye gitmek de doğru değildir.. Drogba alınırsa stoper mevkisine kesinlikle TÜRK alınmalıdır..

Ünal Aysal'ın geçen akşamki kokteylde verdiği röportajı bul ve izle... Gelecek yılın planlaması diyor..... :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt