Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seneye yabancı sayısı 5 mi

o yemez bu saaten sonra .. ben bu yaz tff nin istifa edip yeni secime gidilecegini dusunuyorum .. hatta yabanci sayisi ni serbest birakirsak hurma gibiler 1-2 lik adama 8 cekemiyecekleri icin hem fiyatlar dusucek hemde turk futbolcular ,yatmayip kadrolara girebilmek icin birtaraflarini yirtacaklar ;)

luiz suarez istanbuldaymis istermisin o da GS a imza icin gelmis olsun o zaman iste kuslar intar eder:D:D

herşey böyle başladı

[video=dailymotion;xisvs2]https://www.dailymotion.com/video/xisvs2_unal-aysal-elmander-i-yaryn-acyklayacayyz_sport#.UP6SPSc00rU[/video]

Ben olsam belhandayı da alırım, fenere ölüm vuruşu yaparım. Senelerce kendilerine gelemezler.

QPR Menajeri Harry Redknapp, Newcastle'ın anlaşmaya yakın olduğu Toulouse'lu Moussa Sissoko'nun adını transfer listesine yazdı. (Metro)

Melo nun yerini ancak boyle biriyle doldurursun, yoksa Melo yu tapusuyla alalim daha iyi

bu luis suareze bir benmi kil oluyorum?

Moussa Sissoko son 2 senede baya bi düsüsde.

Teknik kapasitesi yüksek olan bi önlibero olarak basladi, ama defans yapmak istemiyor artik. Toulouse maclarini izleyenler ne demek istedigimi anlarlar.

Melo´nun yerine yabanci önlibero alacaksak Gary Medel tarzi bi adam almak daha mantikli.

Moussa Sissoko son 2 senede baya bi düsüsde.

Teknik kapasitesi yüksek olan bi önlibero olarak basladi, ama defans yapmak istemiyor artik. Toulouse maclarini izleyenler ne demek istedigimi anlarlar.

Melo´nun yerine yabanci önlibero alacaksak Gary Medel tarzi bi adam almak daha mantikli.

o zaman Capoue :yenieek:

sneijder sempatik adam bizde böyle adamlar sevilir ama selçuk ve meloyla tanısmasını görmek isterdim o görüntüler yok sanırım :)

Bursa QPR'den Ferdinand ile görüşüyomuş???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt