Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bilmem doğru bilmem yanlış ama ferit paşa feneve suarez 'i alıyormuş daha önce de sow 'u almıştı.

Bundan sonra doğuş grubuna tek kuruş kazandırırsam haram zehir zıkkım olsun garanti bankasındaki kartlarım ve hesaplarımı iptal ettirmekten başlayacağım. doğuş grubunun hiçbir kanalını da izlemeyeceğim. bizden kazandığı paralarla ferit paşa fenere futbolcu alsın. oh ne güzel dünya.

reklam çekimi için gelmiş diyorlar hem fenev alamaz onu

sneijder çok iyi güzelde.

tüketim toplumuyuz işte, adamı çıkara çıkara yahu yeter diyeceksiniz benden söylemesi,

2-3 gün daha böyle gider, sonra futbol konuşulur elbet ama abartmayın yahu.

yok artik oyle kaptirmiyom Melihim..

sinirlenirsem birine.. umursamiyorum.. sadece yaziyorum.. kufursuz.. :) kafayi yedim haci 14 gun yedim.. allahtan Sneijder bittide.. Cezalar kaldirildi..

Bende 3 gün MYC aldım. Nasıl bir duygu olduğunu hep merak etmiştim. Kötü bir duyguymuş. insanlar yorum yapıyor ve sen bişeyler yazamıyorsun. Sanki sana küfür ediyorlar. :D

haci nededimki? normal yaziyorum.. biktim la 24 saatte adam 20 kere roportaj verdi.. bide gazeteciler/muhabirler degisik bisey sorsa neyse.. devamli ayni taraftari nasil buldun bla bla..

kusasim geliyor artik..

inan bana

Wesley bile bikmistir, NET..

adam bikti, Birakinda ben Antremanima gideyim diyor.. haksizmi? Hakli.. adam bi topunu oynasin.. hafta sonu mac var diyoruz bu hengamede zor kadroya girer.. (Sneijderla alakali bisey degil)

Haklısın da bu her ülkede ve her kulüpte böyle. Büyük bir transfer yapıldığında bunlar olacak. Yapacak bir şey yok.

şimdi stoper bakmaya gidiyorum, dönüşte burda olun...:D

bilmem doğru bilmem yanlış ama ferit paşa feneve suarez 'i alıyormuş daha önce de sow 'u almıştı.

Bundan sonra doğuş grubuna tek kuruş kazandırırsam haram zehir zıkkım olsun garanti bankasındaki kartlarım ve hesaplarımı iptal ettirmekten başlayacağım. doğuş grubunun hiçbir kanalını da izlemeyeceğim. bizden kazandığı paralarla ferit paşa fenere futbolcu alsın. oh ne güzel dünya.

6 aydır bu mesajı yazmak içinmi bekledin birader suarez fb yemi gelecekmiş kamera nerde nereleye gülecez :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Yalnız bu sneijder'in transfer sürecini hayatta unutamam ne nöbetti ama, bi olumlu haber bi olumsuz haber uykusuz geceler duyumlar uçaklar daha neler neler, Roman olur valla :D

Acaba Schalke 04 taraftarı bu transfer hakkında neller düşünüyordur? Antu gibi Schalke forumu yokmu?

ilk mesajdan belli ettin rengini , tebrik ediyorum seni.

böyle sanal truva yapmak isteyenlere hediyemiz Sneijder olsun.

bjk maçında ilk yarı 2-0 3-0 yapsakta ikinci yarı 60. dakika gibi oyuna girse güzel olur.

6 aydır bu mesajı yazmak içinmi bekledin birader suarez fb yemi gelecekmiş kamera nerde nereleye gülecez :D

hocam mesele fenev'in kimi aldığı değil. bunu doğuş grubunun parasıyla alması. ferit paşanın 'da paraları bizden kazanması. (bizden derken kastım. birçok galatasaraylı gerek garanti bankası gerek audi ww gibi yollarla bu adama para kazandırması.)

Forma almaya GSstore a gittim Gaziantep'de ve forma yok. Kudurmamak elde değil. Siteden alsam gelmesi 3-4 gün ne yapabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt