GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 14

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579,6K
Sayfa
14/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Dany varken hala yabanci stoperin pesinden kosmak neden anlamiyorum!!!! Dany dunyanin sayili defans oyuncularinden biri olabilir 1 2 sene icinde yeterki devamli oyunatsin guvenilsin bir defans oyuncugda olabilecek tum iyi ozeliklere sahip sadece bazen risk aliyor o kadar onuda duzelimi 4/4 bi adam antepten degilde lilleden gelseydi nasil dusunurdunuz cok merak ediyorum

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Ben de Dany'nin ileride çok iyi defans olacağını düşünüyorum ama tecrübeli bir futbolcunun Dany'e pozisyon bilgisi öğretmesi lazım. Nerede duracağını bilmiyor daha.

Cevap: Transfer Nöbeti

ben dany nin semihten cok daha iyi stoper oldugunu dusunuyorum,ama duygusal yaklasiyor taraftarimiz altyapimizdan geldigi icin semihin yaptigi tonla hata hic gorulmuyo maclarda.biraz objektif bakarsak daha iyi olacak

sonuna kadar haklısın abi ama Sabri hiçbir zaman laubali birisi olmadı. elinden geleni verdi. yeteneği o kadar ile sınırlı.

ama emre gördükçe kan beynime sıçrıyor. şımarık,laubali

Bir defa Emre Belözoğlu' nun yakasına yapışarak bütün taraftarın yapmak istediğini yaptı :) Arda gibi Emre abi diye peşinde gezmedi :) kalsın reis hazırlık maçlarında oynar :)

S6MrNGu.jpg

Chedjounun Güney Afrikada yaşayan dayısı ile konuştum. Vay kerata nerelere geldi, zaten küçüklüğünde belliydi iyi bir topçu olacağı dedi güldü. Kardeşimle yani annesiyle konuştum Türkiyeye gidebileceğinden banada bahsetti. Galatasarayda yanlış bilmiyorsam Dany var bizim Kamerundan oda, Chedjou orda memleketlisi olduğu için yabancılıkta çekmez, kısmetse olsun dedi. Teşekkür ederim sohbet için dedim.

S6MrNGu.jpg

Chedjounun Güney Afrikada yaşayan dayısı ile konuştum. Vay kerata nerelere geldi, zaten küçüklüğünde belliydi iyi bir topçu olacağı dedi güldü. Kardeşimle yani annesiyle konuştum Türkiyeye gidebileceğinden banada bahsetti. Galatasarayda yanlış bilmiyorsam Dany var bizim Kamerundan oda, Chedjou orda memleketlisi olduğu için yabancılıkta çekmez, kısmetse olsun dedi. Teşekkür ederim sohbet için dedim.

Sezai.exe..

:asd:

ben dany nin semihten cok daha iyi stoper oldugunu dusunuyorum,ama duygusal yaklasiyor taraftarimiz altyapimizdan geldigi icin semihin yaptigi tonla hata hic gorulmuyo maclarda.biraz objektif bakarsak daha iyi olacak

Dany kesinlikle çok iyi bir defans bir kaç basit hataları göze çarpıyor. o da kabullenmeyen taraftara yetiyor

18.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club competition matches for another competing club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:

- in the same competition for another club;

- or for another club that is currently in the same competition.

Benim buradan anladığım aynı kupada başka bir kulüp için oynamadıysa, ya da şu an aynı kupada yer alan başka bir kulüp için oynamadıysa olabiliyor.

Yani örneklersek:

- Daha önce CL'de oynayan bir oyuncu UEFA kupasında oynayabiliyor,

- Daha önce UEFA'da oynayan birisi CL'de oynayabiliyor,

- Daha önce CL'de oynamış bile olsa o kulüp UEFA'dan devam ediyorsa UEFA'da da oynayamıyor.

Doğru mu bilmem ama benim anladığım bu.

Re: Transfer Nöbeti

Saglik kontrolu neden medical park hastanesinde yapilmiyor sponsorumuz degillermi yoksa sadece basketbol icinmi Beverly?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

CL´de Dany-Transfer hatti ideal olacaktir. Ama Semih´e herzaman cok ihtiyacimiz var. Bazi önemli Avrupa maclari disinda banko oynayacaktir.

Kontenjan bunu gerektiriyor zaten

Vallah millet de ingilizce de yok. OYNAYAMIYOR NE ALEX NE CHEDJOU

GECELIM BASKA ADAMA

SAOL RENKDAS

Büyük yazınca doğru mu oluyor yazdıkların. 5 sene yurtdışında yaşamışım ben ingilizce bilmeden vah vah.

sona eklenen 'or' maddesiyle birlikte tek oyuncu ekleyebiliyoruz takımı ŞL'den elenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt