GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 15

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579,5K
Sayfa
15/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

18.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club competition matches for another competing club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:

- in the same competition for another club;

- or for another club that is currently in the same competition.

Has not been fielded for another club that is currently in the same competition. Yani Şu an kupada yer alan başka bir takımla sahaya cıkmamış. Dolayısıyla ŞL'de oynamış ama takımı elenmiş olan sadece 1 oyuncuyu ekleyebiliyoruz squad'a. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.
alper abi bak o da oynayacak diyor.

Benim buradan anladığım aynı kupada başka bir kulüp için oynamadıysa, ya da şu an aynı kupada yer alan başka bir kulüp için oynamadıysa olabiliyor.

Yani örneklersek:

- Daha önce CL'de oynayan bir oyuncu UEFA kupasında oynayabiliyor,

- Daha önce UEFA'da oynayan birisi CL'de oynayabiliyor,

- Daha önce CL'de oynamış bile olsa o kulüp UEFA'dan devam ediyorsa UEFA'da da oynayamıyor.

Doğru mu bilmem ama benim anladığım bu.

Yeni kurallar gereği CL'de elenen bir takım CL'de devam eden bir takıma gidebiliyor..

Ama bunda da ''1'' kontejanın var..

Olayın aslı bu gibi.

S6MrNGu.jpg

Chedjounun Güney Afrikada yaşayan dayısı ile konuştum. Vay kerata nerelere geldi, zaten küçüklüğünde belliydi iyi bir topçu olacağı dedi güldü. Kardeşimle yani annesiyle konuştum Türkiyeye gidebileceğinden banada bahsetti. Galatasarayda yanlış bilmiyorsam Dany var bizim Kamerundan oda, Chedjou orda memleketlisi olduğu için yabancılıkta çekmez, kısmetse olsun dedi. Teşekkür ederim sohbet için dedim.

S N E I J D E R var S N E I J D E R ne DAny'si :D

Aldığımız oyuncunun takımı elenmiş Şampiyonlar Liginden..

O takım elendiği için karşılaşma olasılığımız yok onun için oynatabiliyoruz..

Bunu da TRT spor da mı bir yerde söylemişlerdi..

CL´de Dany-Transfer hatti ideal olacaktir. Ama Semih´e herzaman cok ihtiyacimiz var. Bazi önemli Avrupa maclari disinda banko oynayacaktir.

Kontenjan bunu gerektiriyor zaten
evet tabiki semih bize lazim olacak,ayrica semihte zamanla cok daha iyi stoper olacak buna inaniyorum.yani onada tecrube gerekli

Büyük yazınca doğru mu oluyor yazdıkların. 5 sene yurtdışında yaşamışım ben ingilizce bilmeden vah vah.

sona eklenen 'or' maddesiyle birlikte tek oyuncu ekleyebiliyoruz takımı ŞL'den elenen

Orada oyle tek oyuncu sadece oynar yazmiyor ama oyle olsa bile net bit yazi degil

rezil olduk falan diyolardı dün için ama kadında sneijderde mutluluktan havaya uçuyor daha önce böyle ilgi görmemişler tabi :ayatollah:

rezil olduk falan diyolardı dün için ama kadında sneijderde mutluluktan havaya uçuyor daha önce böyle ilgi görmemişler tabi :ayatollah:

Kendi kendimizi rezil görmekten aşağılık kompleksinden bir kurtulamadık da ondan...

Yabancılar seviyor böyle şeyleri çünkü bizim insanımız doğal davranıyor kimse oraya onları parayla göndermiyor arma için gidiyorlar..

Mesela güvenlikçinin Sneijdr'i öpüşü, birinin arabanın üstüne çıkıp Sneijder'e sarılışı..

Avrupalı bildiğin don yağ.. heyecan yok aksiyon yok..

Ülkemizde maşallah herşey var :asd:

sen kafayı güzellik dışında herhalde başka alemlere daldın..

sakin ol, otur kendine gel.

foruma bakkk yahuu

kamil meriç açlıktan soru sorar paso

ergun sinirli gibi

doğu alkan kafayı sıyırtmış

emrah wesley evletlık alır

onur yılmaz kafayı takmış beşiktaşa , geçirecez ya beşiktaşa aslında tam çıksalar diyorr:D

:trollface::trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt