Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yemisim onun basarisini aga.. Anahtar felan ona neoluyor? Kendi besiktastan 3 milyon isteyip alirken tik yok? Besiktas Feda derken Besiktasi mahkemeye veren bi adam Nihat.

Ergün renktaş ne yapmışkı Nihat deyince hakkını yemeyelim diye söyledim. Çekoslavakyaya 2-0 gerideyen 3-2 yendiğimiz maçta oynadığı oyun bile ileride konuşulacak. Nihat Türkiyeye son gelişinde hatalıydı ama futbolcu olarak güzel şeyler yaptığını söylemeliyiz.

Az kaldı az..

Her an açıklanacak transfer varmı:D:Dama her an olsun

Transfer Nöbeti

Ergün renktaş ne yapmışkı Nihat deyince hakkını yemeyelim diye söyledim. Çekoslavakyaya 2-0 gerideyen 3-2 yendiğimiz maçta oynadığı oyun bile ileride konuşulacak. Nihat Türkiyeye son gelişinde hatalıydı ama futbolcu olarak güzel şeyler yaptığını söylemeliyiz.

Olabilir ama bak cidden ben Nihati hic sevemedim..

İsterlerse fenerli olsunlar bizim efsanelerimizin hepsi yüreğiyle oynardı

Besiktasli kanka.. Cocuk iken Besiktasi tutuyordum dedi dedi bunu yani.. Ama ben bi gram yadirgamam adam gibi adam benim icin Galatasarayli ariftir o!!

Saba Tümer´in programina katilan Hasan Sas´tan ilginc bir cümle;

"Emre'nin Fenerbahçeli olduğunu biliyordum. Ama Emre işini hep iyi yaptı. Bu tür şeyler futbolda oluyor. Örneğin bizde de Arif Erdem Beşiktaşlı'ydı. Şimdi de Fenerbahçe'de oynayan 3-4 tane Galatasaraylı var ama onların isimlerini söylemeyeyim. Zor durumda kalırlar."

​

Şöyle bişey buldum internette ne derece doğru bilmiyorum tabi

Burak: Koşu yoluma atacaksın

Sneijder: ayak içimi dışımı istersin?

Transfer Nöbeti

Saba Tümer´in programina katilan Hasan Sas´tan ilginc bir cümle;

"Emre'nin Fenerbahçeli olduğunu biliyordum. Ama Emre işini hep iyi yaptı. Bu tür şeyler futbolda oluyor. Örneğin bizde de Arif Erdem Beşiktaşlı'ydı. Şimdi de Fenerbahçe'de oynayan 3-4 tane Galatasaraylı var ama onların isimlerini söylemeyeyim. Zor durumda kalırlar."

​

Şöyle bişey buldum internette ne derece doğru bilmiyorum tabi

Yazi tamamen dogru.. Ozaman fenerliler kudurmustu takimda kim Galatasarayli diye..

Beyler Volkan Galatasaraylı diyen adam vardı Allah aşkına iki üç sene önce. Takılmayın şu takım olayına :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt