Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Saba Tümer´in programina katilan Hasan Sas´tan ilginc bir cümle;

"Emre'nin Fenerbahçeli olduğunu biliyordum. Ama Emre işini hep iyi yaptı. Bu tür şeyler futbolda oluyor. Örneğin bizde de Arif Erdem Beşiktaşlı'ydı. Şimdi de Fenerbahçe'de oynayan 3-4 tane Galatasaraylı var ama onların isimlerini söylemeyeyim. Zor durumda kalırlar."

​

Şöyle bişey buldum internette ne derece doğru bilmiyorum tabi

Bunlarin arasinda olsa olsa gökhan gönül galatasaraylidir baskasini düsünemiyorum

S6MrNGu.jpg

Chedjounun Güney Afrikada yaşayan dayısı ile konuştum. Vay kerata nerelere geldi, zaten küçüklüğünde belliydi iyi bir topçu olacağı dedi güldü. Kardeşimle yani annesiyle konuştum Türkiyeye gidebileceğinden banada bahsetti. Galatasarayda yanlış bilmiyorsam Dany var bizim Kamerundan oda, Chedjou orda memleketlisi olduğu için yabancılıkta çekmez, kısmetse olsun dedi. Teşekkür ederim sohbet için dedim.

Sezai bu yaptıklarını Sneijder için diyorum, adam görse gözleri yaşarır sana arabasını verirdi.

Sinan Kahya ‏@SinanKahya Sneijder: "Hem van Gaal hem de Mourinhi ile konustum ikisi de hic dusunme git dediler. Milli takim icin Van Gaal'in dusuncesi onemliydi."

su Kolo Toure baya iyi futbolcu degil miydi ya ben mi yanlis biliyorum?

Saba Tümer´in programina katilan Hasan Sas´tan ilginc bir cümle;

"Emre'nin Fenerbahçeli olduğunu biliyordum. Ama Emre işini hep iyi yaptı. Bu tür şeyler futbolda oluyor. Örneğin bizde de Arif Erdem Beşiktaşlı'ydı. Şimdi de Fenerbahçe'de oynayan 3-4 tane Galatasaraylı var ama onların isimlerini söylemeyeyim. Zor durumda kalırlar."

​

Şöyle bişey buldum internette ne derece doğru bilmiyorum tabi

bide Volkan Galatasaray liymis ne bomba olurdu.. gizli fb troluymus :trollface:

Chedjou tabii iptal olur o adama Sneijder'den fazla bonservis isterler o kadar verince niye yabancı alalım ki biz keriz miyiz? Ben zaten sol bek alınması taraftarıyım Riera beklentilerin üstünde de oynasa Schalke maçında çok sırıtacak yine Allah Dany'e güç versin valla ne diyelim :D

bence solbek gelecek niy mi? Farfan belasi var Schalke de

Arkadaslar Chedjou gelirse oynayabiliyor diye biliyorum, sampiyonlar liginde oynamis oyuncuyu transfer edersek oynatabiliyoruz, ama maks. 1 oyuncu, sanirim o yüzden yabanci stoper bakiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt