Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

He is already a legend and i came here to be a legend

Allah pişman etmesin İnşallah Hagi gibi hayırlı olur.

Bu arada bu yenge muhabbetini kapatalım, biz bile yaparsak rakipler hayli hayli yapar bize yakışmaz..

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Sneijder: "Galatasaray'i secmemin sebebi bir TOP kulup olmasindan. Baska kuluplerden teklif aldim en iyisi Galatasaray'dandi."

unfollow beyler. Bu kaçıncı oldu böyle.

O şerefsizleri takip etmeyi bırakalı sene oluyor, çok önceden belli etmişlerdi dertlerini, burda bi kaç kerede sordum neden yasaklanmıyor bu aklı sıra çakallar diye..geç bile kaldın renkdaş kusura bakma..

Bir stoper oynayabilen sol bek , birde genç oyuncu alsak (veya Furkan,Okan,Mertan,İsmail) den birini kullansak yeter bana

Yolanthe Cabau: Bizim için en önemli unsur Galatasaray. Öncelikle Wesley'nin futboluna odaklanmamız gerekiyor.

Arkadasında böyle bi kadın varken bu adamın başarılı olması işten bile değil
:o

Bu adam Sneijderken buldu böyle bir kadini sen de ol sana da gelsin :yenieek:

Ünal başkan fenerde nasıl olsa aykut var diye stoper transferi yapmıyor anlıyorum ama bir an önce adam gibi bir stoper şart.

TribünDergi'nin kurucusu Galatasaraylı aslında ama... Garip garip işler yapıyorlar.

olum 2 transfer birden mi yaptik millet storelardan numara 14 Yolanthe ariyormus hey allahim :asd:

fırat işcan ‏@firatiscan

Serdar tasci zu galatasaray

Allah derim

acaba yönetim benim kadroyu mu kurmaya çalışıyor ???

CL'yi kazanacak potansiyele sahip bir kadro

625130_Galatasaray_SK.jpg

Ya yeter artık idmanlara başlasın bu adam sürekli pöportaj röportaj aa sıktınız adamı..:mad:

Allah pişman etmesin İnşallah Hagi gibi hayırlı olur.

Bu arada bu yenge muhabbetini kapatalım, biz bile yaparsak rakipler hayli hayli yapar bize yakışmaz..

Bir Moderatör veya adminin bu olaya el atması lazım abi. Bizim söylememizle olacak iş değil.

serdar tasci transferi son 10 yilin en iyi defans transferimiz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt