Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaw ben hala hiç bir şey anlamadım,sözleşme imzalamış adam hala kap ta çaıklam yok,ki o sözleşme imzalanmadan önce bildirilmeli aslında kap a.yani ben daha önce böyle bi şey hiç hatırlamıyorum varsa da.hala kap ta açıklama olmaması enteresan sırf bu yüzden bile ceza gelebilir.

Bu kap bildirimle sorumlu arkadas herhalde GStv elemanlarin arasindaydi :) halen resim cektirmeye yada cekilen resimlere bakiyorlar :D

Yok mu ya takım arkadaşlarıyla tanışma videosu

Beyler Sneijder'in imzaladığı video filan varmı? Full ama.

ntvspor alex veya tore demiş

Gözümün önüne efsane Lazio kadrosu geliyor sanki :rolleyes:

Mevcut kadroda sadece Toure ile Hernandes eksik kaldı :ayatollah:

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter)profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2.yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

beyler o degılde sıstem olarak 4-3-1-2 nasıl kaçar bize ya da 4-4-1-1 oynarız sizce

oynayacağımız sistem bu olur

.........................Muslera.............................

Eboue.........Semih..............Dany/x.......Riera/x

.........................Melo.................................

Hamit.................Selçuk....................Amrabat

........................Sneijder.............................

.........................Burak................................

x yazan yerlere yeni transfer yapılma ihtimali var diye yazdım.s.taşçı vs gibi.7 yabancı oldu ama ş.ligi için gayet güzel

Fatih terimin yada futbolcuların üzerinde gördügümz kapsonlular hırkalar yada esofmanların hicbiri satılık degil la:o

ahaaha cok ucuz lan

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter)profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2.yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hiçbişey yeminle hiçbirşey.Sneijder'e az bile!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt