Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ana bacı gitsen daha iyiydi:asd:

Küfür etmeden hakeret tarzları renktas bu.Gelıosa aklına üretelım de bı cıkcık buraya geldıgınde bunları yazarız.

Kareografi yaparken ipini kopan veletler,Kupayı kaldırırken kıskanclıktan ısıgı kapattırdıgımın ogulları, :D

Demedim mi ya ücretler çok ama çook şaşırtacak diye :D hey maşallaaaah bi kapak daha geldi uşak köpeklere

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter)profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2.yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Peki Wesley gerçekten Pazar günü mü G.Saray'a evet dedi?

Hayır hayır. Wesley dört beş gün öncesinden evet demişti G.Saray'a ama bunun deklere edilmesini istemiyordu kulübünden olan alacağını tahsil etmek için. Bu söylenirse İnter benim o alacağımı vermez üzerine yatar dedi. G.Saray'da hak verdi ona. Birkaç gün bu anlaşmayı gizli tuttu.

Valla ben de dahil birçok kişi utanmıştır herhalde. Adama çok kızdık geleceksen gel yok efendim epl den teklif bekliyor falan filan. f5 medyasının gazına gelip adama demediğimizi bırakmadık. Tabi küfür falan yok işin içinde ama yine de utandım ben kızdığım için.

Ynt: Transfer Nöbeti

Oglum bu adam bze bu fiyata nasl geldi mukemmel tramsfer yemin ederim

Pes 2013 te Sneijder transferinin ardından dayanamadım ana lig açtım tekrarı izlerken fotoğraf çekmek aklıma geldi :( Beyaz yakıştı reyize.

j77bh.png

Ucuza anlaştık her açıdan, bravo yönetim :ayatollah:

Sözleşme şartları müthiş.

Yıllık 5 mio alacak her şey dahil(maç başları da). Bu sene sadece yarım dönemde 2 milyon alacak. İnter'de aldığı paradan daha ucuzuna geldi.

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter)profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2.yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

imza parasi cikar forma satislariyla?

Akşam gidip bir diğer formalardan deneyeyim beden konusunda emin olayımda sonra sipariş vereyim madem

sneijder sımdı yıllık 3,7 oynamıs olucak.Meırelesın yıllık 3 mılyon dolar mac basına 10 bın dolar aldıgı bı yerde sneıjder ıcın bu cok cok az :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt