Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

481748941049141471m hindistan rupisine esdeger,cokta ucuz almamisiz yani

Oha lan Bedavaya gelmiş adam:lol:

İmza parasıda helal olsun. Yanlız ordaki çingen payıda göze çarpmadı değil :lol: 4 değil 3.9 :trollface:

2+3,2+3,2+3,2 = 11,6 garanti

5*4 = 2 maç başı

3,9 imza

7,5 bonservis.

totalde 25 milyon ediyor maksimumu.

Heralde yönetim çok kastı 25'i geçmesin diye, 3.9 imza parasının 4 olmamasının başka açıklaması yok :lol: :lol:

evet beyler artık sneijder bizde. bunun sevincini yeterince yaşadık, herşey çok güzeldi ama tadında bırakmak lazım. takım için en az 2 takviye daha gerekiyor. stoper ve solbek. bunun için elbirliğiyle hareket etmeliyiz ve yönetime mesajı çok kararlı bir biçimde vermeliyiz. sonuçta tüm maçlar rakip yarı alanda oynanmıyor. heleki ş. ligi maçları

Oha lan Bedavaya gelmiş adam:lol:

İmza parasıda helal olsun. Yanlız ordaki çingen payıda göze çarpmadı değil :lol: 4 değil 3.9 :trollface:

2+3,2+3,2+3,2 = 11,6 garanti

5*4 = 2 maç başı

3,9 imza

7,5 bonservis.

totalde 25 milyon ediyor maksimumu.

Heralde yönetim çok kastı 25'i geçmesin diye, 3.9 imza parasının 4 olmamasının başka açıklaması yok :lol: :lol:

değil. 24,5 ediyor :asd: bu sezon maç başı yok

Irkcilik felan degilde, ama ben defansa zenci oyuncu istemiyorum.

Genelde fizige dayanikli oynayan oyunculardir zenciler.

Semih´in yanina söyle güzel bi italyan stoper iyi olur. yada seria a da oynayan biri. mesela matias silvestre. inter beklentileri karsilayamadi ama palermoda baya iyi oynuyordu.

zaaten moratti reis´e sorsak onu da hediye eder aysal´a.

sampiyonlar liginde bir tur atlamamiz halinde yillik ücreti cikiyor zaten nekadar bonus varsa üstüne ekle, yine de karsilar yani.

beyler sneıjderın transferını gs tvden ogrenen adam vıdeosu vardı ya ben bulamadım bırısı bılıyorsa lınk atarmısınız ya

hurma serefsizinden ne kazik yedik lan 7.5 sneijder- 8.5m amrabat:mad:

Riera'nın senelik 3 milyon garanti + maç başı kazandığı yerde Sneijder'in kağıt üzerinde 12 milyon garanti + maç başı alması lazımken, 3,5 sene için 17,500,000 euro'ya Sneijder gibi adamı 28 yaşında getirenlere teşekkürü bir borç bilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt