Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera da pahaliya mal oldu memnun muyuz memnunuz takim iyi olsun basarilar gelsin para mühim olmuyo.Sonucta bam ortasahasina gelmio sneijder selcuklu melolu hamitli ortasahaya gelio basarili olma ihtimalimiz yuksek

Riera'nın senelik 3 milyon garanti + maç başı kazandığı yerde Sneijder'in kağıt üzerinde 12 milyon garanti + maç başı alması lazımken, 3,5 sene için 17,500,000 euro'ya Sneijder gibi adamı 28 yaşında getirenlere teşekkürü bir borç bilirim...

Riera son dk transferi olduğundan biraz öyle oldu :)

Irkcilik felan degilde, ama ben defansa zenci oyuncu istemiyorum.

Genelde fizige dayanikli oynayan oyunculardir zenciler.

Semih´in yanina söyle güzel bi italyan stoper iyi olur. yada seria a da oynayan biri. mesela matias silvestre. inter beklentileri karsilayamadi ama palermoda baya iyi oynuyordu.

zaaten moratti reis´e sorsak onu da hediye eder aysal´a.

Evet kesinlikle katılıyorum, zencilerden stoperde olmaz kaleci de, ama mükemmel ön libero ve orta saha olur işte.

her ay 100 kontör de yüklenecekmiş mi hattına?

Yılda 4.4 milyon euro imza parasıyla birlikte net maaş oluyor iyi rakam

imza parası cartı caurtu beni kaşımaz

hamitin 3 aldıgı yerde sneijder'in 3.2 alması mükemmel bişey

Dedikodu | Fenerbahçe, Younes Belhanda transferinde istediği Sonucu alamassa. Ozaman Gündemine Galatasaray'ın eski futbolcusu Elano Blumeri alacak.

:lol::lol:

Fil dişi final oynarsa Eboue Şampiyonlar Ligi maçını kaçırıyor mu ?

yok şampiyonlar ligi maçını kaçırmaz ama turnuva 10 şubatta bitiyor , yorgun gelirse ilk maçta oynar mı bilinmez bu arada fildişinin kaleci acayip top çıkardı :mad:

ünal baskan zehir gibi adam vallahi,1,5 yilda 150m euro luk takim kurdu,borclari 150m dolar asagiya cekti ve hicbir gayrimenkul satmadan ne riva ne florya-adamsin adammmm:ayatollah:

puehehhe bjk idmanında fernandez gökhan süzene kafa atmış:)

Yaz sezonu kadromuz,

Muslera-Eboue-Sneijder yabanci iskeleti

Semih-Selcuk-Burak yerli iskeleti

olarak kurulursa süper olur. Sol bek-kanat kesin yabanci alabiliriz (6.yabanci hakkimizi da forvet veya bir kanattan yana daha kullanabiliriz)

beyler imza paralarini falan hesapliyosaniz selcukun da imza parasi var oyle hesaplarsak selcukla sneijder hemen hemen ayni paraya oynuyor yillik,selcuk bonservisi yoktu tabiki ama cok acayip süper mukemmel bir anlasma yapmisiz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt