Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'i kurutmazsa iyidir Burak.

Böyle transfer haberi veren adamın niye Twitter"i olmaz lann . Bizim bakkalın bile var.. :rolleyes:

ercana bak sneijder mükemmel bir futbolcu dedi gözlerim yaşardı:)

Sol beke transfer yapmakdiktan sonra Sneijder transferi pek birsey degistirmeyecegini zannetmiyorum. Sneijder transferiyle takimin asil sorunu hala cozulmedi. Umarim sol bek ve gobege takviye yapariz, Dany- Semih ikilisi ve Riera bizi ligde idare eder ama CL'de Farfan - h.balta/Riera eslesmesinde olup olup direlecegiz galiba.

baskette galip geldik arkadaslar

kurutmaz kurutmaz ama senin bu burak yorumların bizi kuruttu.takımda yaratıcı oyuncu gıtlığı vardı çözüldü.burak artık rahat eder.

öldürücü pasları buragı bıle sasırtır

valla bu burak cok sanslı adam selcuk vardı,şimdi senıjderde var ,gel keyfm gel

bence selcugun performansıda aratacak,artık kucakta oynamayacagı kesın

bu yıl butun maçlarda selcuga onelem aldılar hep kaleye yuzunu dondurmedıler

sımdı yapsınlarda goreyım

Bu durumlarda senaryolar çok yazılır ama gerçekten burnuma çok kötü kokular geliyor. Tamam bizim milletimiz değerlerine sahip çıkmada başarısız. Önlem almakta başarısız. İlk müdahalede bilgisiz. Tarihimize de, insanımıza da az önem veriyoruz hepsine okey ama gerçekten burnuma kötü kokular geliyor. İstanbul'un göbeğinde koca üniversite yanıyor. O üniversitenin itfaye aracı bile olması zorunlu olmalıyken, küçük bir kontaktan çıkan yangını, yangın söndürücülerle söndüremiyolar, itfaye söndüremiyor, tüm bina yanıyor kül oluyor, helikopter isteniyormus gece görüşü helikopterimiz olmadığı için gelemiyomus var mı böyle bir saçmalık ya?

Hayır örnek veriyorum, İstanbul gökdelenler merkezi, ne yani akşam saatlerinde bir gökdelenin en üst katlarında yangın çıksa,büyüse kontrol altına alınamasa, ne yapılacak? 40. kata merdiven mi uzatacaksınız? Geçiniz bu işleri ya. Nasıl bir ülkede yaşıyorum artık bilemiyorum.

Havaalanına gidip oyuncu karşılamakla 3.dünya ülkesi olunmaz. 3.Dünya ülkesi olmak asıl böyle olur.

Ve ben iddaa ediyorum ki, bu olayın altında bir bit yeniği var. Ne garip ki, Haydarpaşa garında yangın çıktı, tepkiler ölçüldü. Baktılar tepkiler aşırı yoğun, kaldırılabilecek boyutta değil, oteli karşısına yapmaya karar verdiler, eğer tepkiler bu kadar yoğun olmasaydı, o otel oraya yapılacaktı.

Arkadaşlar susmayın, gerekiyosa göğü yeri inletin. Gerekiyosa hep birlikte göğü yeri inletelim. Bu olaylarda tepki çok önemli ki hem tekrar kimse bizi ölçmeye kalkmasın hem de art niyet taşıyanlar avuçlarını yalasınlar

Avrupada kupalar kaldırdık herkes kıskandı,kudurdu.Yüzyılın transferini gerçekleştirdik yine aynı durum.GALATASARAY bu adamın aklını alır,gece yatak odalarına girer aga.:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt