Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu Sneijder'in takımla tanışma videosun da Melo ile tanışmasını göremedim.Malum bir tartışmaları olmuştu:)

Abi ben de buna kızıyorum. Üniversite mensubu olarak üniversitenin yanmasına üzülmemek elde mi? Ama başka şeyler garip geliyor bana.

Bak arkadaşım, bu sana son iyi yaklaşımım, ha umrunda olmadığını da biliyorum ama son birkez kendimi anlatmaya çalışıcam. Ben o savunduğun siyasi zihniyeti konuşmadım. Bak olay sadece siyasi değil rant meselesi de var. Haydarpaşa garının yanması, ve aynı dönemde karşı tarafında büyük bir otel yapılma kararı alınıp onaylanması sence tesadüf mü? Eğer gerçekten büyük tepkiler gelmese emin ol, o otel planının içinde haydarpaşa garı da yer alacaktı.

Sadece bu olaylar değil ki, ve sadece bu siyasi idare de değil! Bütün siyasi idareler kendi menfaatleri için o koltukta kalabilmek için yapmayacakalrı yok. Hele hele ortada milyar dolarlar dönüyorsa!

Kaldıki siyasi mesaj verecek olsam, senin o savunduğun siyasi irade hakkında gerçekten söylenecek o kadar çok şey var ki. Ben siyaset falan yapmak istemiyorum.

Türkiye bölgesel güçtür deniyor, ama nasıl bir gücüz ki, İstanbul'un merkezindeki bina yanıyor, gece görüşü yokmuş helikopterlerin! Hadi bana burda yanlış yalan olduğum yeri söyle?

Ne yani şuan bir gökdelen de yanabilirdi. 40 katta yangın çıkabilirdi, nasıl söndüreceksin helikoptersiz, uçaksız? Koskoca İstanbul'da gece görüşlü helikopter nasıl olmaz? Bakanlar babalarını köylerinin üzerinde gezdirmek için helikopter kullanırken, nasıl olur istanbulda bir tane gece görüşü olan bir yangın söndürme helikopteri olmaz?

Bu mu siyasi?

Galatasaray'ı bu hale getiren ve büyük yapan bu eğitim kurumudur.Dünyada kaç tane spor klübünün arkasında 500 yıllık bir eğitim kurumu vardır.:sad007:

Cevap: #David Villa Sanchez

sezon sonu kaçmaz bence.

Aysal'ın tepesi atarsa Lille'i de alır :)

Adnan Öztürk : 50 yaşıma geldim insanın içinin yanması ne demek ilk fefa anladım o binanın tarihi değerinin yanında manevi değeride çok büyüktü ... yarın sabahtan itibaren o binanın eski haline getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız ...

Kime inanıyorsun Lille resmi sitesine mi yoksa Ünal AYSAL Başkanımıza mı ?

unal-aysal-yeni-123.jpg

Lille resmi sitesine inanıyorum ben.

NTV'de Prof.TEZİÇ'in yaptığı açıklamaları dinliyorum Allahıma İBRETLİK...

Koskoca Prof'un dediğine bak... Bina için börtü böcek ilaçlaması yapılmıştı ama yangın ile ilgili birşey yapılmamıştı.. ..

Yok artık

NTV'de Prof.TEZİÇ'in yaptığı açıklamaları dinliyorum Allahıma İBRETLİK...

Koskoca Prof'un dediğine bak... Bina için börtü böcek ilaçlaması yapılmıştı ama yangın ile ilgili birşey yapılmamıştı.. ..

Bakanlık kararınıda söyledi duydun mu Ergün

muthis futbolcu ama pahali gelir.. CL'yi kazanirsak alinabilir..

Bak arkadaşım, bu sana son iyi yaklaşımım, ha umrunda olmadığını da biliyorum ama son birkez kendimi anlatmaya çalışıcam. Ben o savunduğun siyasi zihniyeti konuşmadım. Bak olay sadece siyasi değil rant meselesi de var. Haydarpaşa garının yanması, ve aynı dönemde karşı tarafında büyük bir otel yapılma kararı alınıp onaylanması sence tesadüf mü? Eğer gerçekten büyük tepkiler gelmese emin ol, o otel planının içinde haydarpaşa garı da yer alacaktı.

Sadece bu olaylar değil ki, ve sadece bu siyasi idare de değil! Bütün siyasi idareler kendi menfaatleri için o koltukta kalabilmek için yapmayacakalrı yok. Hele hele ortada milyar dolarlar dönüyorsa!

Kaldıki siyasi mesaj verecek olsam, senin o savunduğun siyasi irade hakkında gerçekten söylenecek o kadar çok şey var ki. Ben siyaset falan yapmak istemiyorum.

Türkiye bölgesel güçtür deniyor, ama nasıl bir gücüz ki, İstanbul'un merkezindeki bina yanıyor, gece görüşü yokmuş helikopterlerin! Hadi bana burda yanlış yalan olduğum yeri söyle?

Ne yani şuan bir gökdelen de yanabilirdi. 40 katta yangın çıkabilirdi, nasıl söndüreceksin helikoptersiz, uçaksız? Koskoca İstanbul'da gece görüşlü helikopter nasıl olmaz? Bakanlar babalarını köylerinin üzerinde gezdirmek için helikopter kullanırken, nasıl olur istanbulda bir tane gece görüşü olan bir yangın söndürme helikopteri olmaz?

Bu mu siyasi?

Yanlışı doğrusu mesele değil.

Mesele burası yeri değil.

Siyasi konuşanlar hemen banlansın.Futbol forumu burası ya.

Bu konuda ne yangın nede siyaset olmasın.Ayrı burası.Transfer,futbol,bazen geyik muhabbeti olur ama siyasi,dini konusan herkes banlansın bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt