Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne tartışması olmuşş .. geride kaldım reizzz aydınlat beni..

Galatasaray Üni yanıyor kardeşim,millet burda siyasi konuşuyor.Yahu 500 yıllık kurum,bina.Hangi şerefsiz bu kadar ileri gidebilir.Bende diyorum ki bi görelim incelemelerden sonra ne olacak diye.

Transfer Nöbeti

Futbol forumu transfer forumu burası

Siyaset yapacaksanız gidin buradan!

Sent from my iPad using Tapatalk

Efe Karayel neden ceza aldı acaba ?

Forumda ondan daha mantıklı yazan kimseyi tanımıyorum kesinlikle de siyaset yapmıyodu , artık ülke sorunlarını konuşmak da bazı insanlara siyaset yapmakmış gibi geldiği için gereksiz tepkiler verdiler sadece ...

Cevap: #David Villa Sanchez

31 yaşındaymış ben genç biliyordum. O zaman gelme ihtimali var..

Galatasaray Üni yanıyor kardeşim,millet burda siyasi konuşuyor.Yahu 500 yıllık kurum,bina.Hangi şerefsiz bu kadar ileri gidebilir.Bende diyorum ki bi görelim incelemelerden sonra ne olacak diye.

Valla akşam işten gelirken ordan geçtim.. Toz duman dedim bi yer yanıyor.. Göz gözü görmüyor trafikte.. Sonra baktım Galatasaray üniversitesinin orda 3 tane polis aracı 1 tane zabıta aracı .. Hani itfaiyee ?? Yok .. sistem bu işte..

Bende yeni geldim sayilir. Var mi ciddi gelisme transfer hakkinda? Stoper filan?

Saat 12'de yarın training var. Sneijder reis çıkacak vuracak kırbacı :D

Forumda ondan daha mantıklı yazan kimseyi tanımıyorum kesinlikle de siyaset yapmıyodu , artık ülke sorunlarını konuşmak da bazı insanlara siyaset yapmakmış gibi geldiği için gereksiz tepkiler verdiler sadece ...

Hakaretten dolayı ceza almış.

Burası ülkenin sorunlarının tartışılacağı yer değil.

Sneijderlerin,Amrabatların,Tourelerin tartışılacağı yer :)

Siyasi konuşanlar hemen banlansın.Futbol forumu burası ya.

Bu konuda ne yangın nede siyaset olmasın.Ayrı burası.Transfer,futbol,bazen geyik muhabbeti olur ama siyasi,dini konusan herkes banlansın bence.

Geyik oluyo da yangın neden olmuyo ? geyik içinde gayet yeterli sayıda konu mevcut he işinize öyle geliyo ama dimi ?

Kimsenin siyaset yaptığını görmedim burda siyaset yapmanın ne demek olduğundan bile fikriniz yok daha ülke sorunlarından bahsetmek siyaset yapmak değildir ...

Ayrıca burda çok olağandışı bir durum var 2 saat yangın konusu konuşulsa ne olur ülkenin en eşsiz değerli binalarından birisi yanmış çokmu zor 2 saat katlanmak buna ? Bu kadar mı duyarsız olduk ?

Kuvvetli transferler iddaaları var mı:D

Otel olur otel , dini imanı para olanlar ne anlarlar sanattan kültürden , yazık çok yazık..

Gece görüş helikopteri olmayan DÜNYA kenti istanbul'da birde olimpiyat düzenlemeye kalkıyoruz.Hadi canım sende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt