Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu sezon şampiyon olmalıyız.çünkü barcelona david villa'yı 10 milyon avroya bırakıyo...müthiş bi forvet kaçmaz.

Siyaset yapmak çok farklı bir şey arkadaşlar.

Valla akşam işten gelirken ordan geçtim.. Toz duman dedim bi yer yanıyor.. Göz gözü görmüyor trafikte.. Sonra baktım Galatasaray üniversitesinin orda 3 tane polis aracı 1 tane zabıta aracı .. Hani itfaiyee ?? Yok .. sistem bu işte..

Kardeşim ben bu yangın olayını bizzat yaşadım.Hemen yanımızda ki bina cayır cayır yandı.2 çocuk bir adam cayır cayır yandı.Orda bile itfaiye biz söndürdükten sonra geldi.

Burası ülkenin sorunlarının tartışılacağı yer değil.

Sneijderlerin,Amrabatların,Tourelerin tartışılacağı yer :)

Sneijderler,Amrabatlar,Toureler bu ülkede yaşamıyorlar değil mi ?

Bize fazla gelmeye başladı buralar iyi akşamlar..

Geyik yapanlar da banlanacaksa ben salavatı getireyim yavaştan :D

Geyik oluyo da yangın neden olmuyo ? geyik içinde gayet yeterli sayıda konu mevcut he işinize öyle geliyo ama dimi ?

Kimsenin siyaset yaptığını görmedim burda siyaset yapmanın ne demek olduğundan bile fikriniz yok daha ülke sorunlarından bahsetmek siyaset yapmak değildir ...

Ayrıca burda çok olağandışı bir durum var 2 saat yangın konusu konuşulsa ne olur ülkenin en eşsiz değerli binalarından birisi yanmış çokmu zor 2 saat katlanmak buna ? Bu kadar mı duyarsız olduk ?

Kesinlikle katılıyorum. Efe KARAYEL'in ceza almış olmasını da yanlış buluyorum. Nacizane fikrimdir.

Geyik oluyo da yangın neden olmuyo ? geyik içinde gayet yeterli sayıda konu mevcut he işinize öyle geliyo ama dimi ?

Kimsenin siyaset yaptığını görmedim burda siyaset yapmanın ne demek olduğundan bile fikriniz yok daha ülke sorunlarından bahsetmek siyaset yapmak değildir ...

Ayrıca burda çok olağandışı bir durum var 2 saat yangın konusu konuşulsa ne olur ülkenin en eşsiz değerli binalarından birisi yanmış çokmu zor 2 saat katlanmak buna ? Bu kadar mı duyarsız olduk ?

Yahu Yangın konusuna git yap yorumunu arkadaş sana bu konu hakkında yorum yapma diyen yok ki.

"Siyaser yapmayın " diyene kadar rahatsız olduğunu mesajı raporlarsanız daha faydalı bir iş yapmış olursunuz. Aksi halde size cevap verenlerle gireceğiniz tartışma zincirleme bir tartışma reaksiyonu başlatıyor :yenieek:

Galatasaray Tv'de de şuan canlı yayın yapılan konuda konuşanlar neden banlanıyor ?

Ynt: Transfer Nöbeti

Bir insana "karaktersiz" demek forum kuralları dışında yasalarca ceza gerektiren bir hakarettir.

BBPf-JsCYAEw_Zb.jpg

Ünal Aysal tekneden takip ediyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt