Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.658
- 1.643
- 1.913
Cevap: Transfer Nöbeti
"biri yardima gee....." (GS calisani kiz kotu yakalandi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir insana "karaktersiz" demek forum kuralları dışında yasalarca ceza gerektiren bir hakarettir.
abi nasılsın iyimisin. formun nasıl.![]()
Geyik oluyo da yangın neden olmuyo ? geyik içinde gayet yeterli sayıda konu mevcut he işinize öyle geliyo ama dimi ?
Kimsenin siyaset yaptığını görmedim burda siyaset yapmanın ne demek olduğundan bile fikriniz yok daha ülke sorunlarından bahsetmek siyaset yapmak değildir ...
Ayrıca burda çok olağandışı bir durum var 2 saat yangın konusu konuşulsa ne olur ülkenin en eşsiz değerli binalarından birisi yanmış çokmu zor 2 saat katlanmak buna ? Bu kadar mı duyarsız olduk ?
Ne diyorsun ? Bi derdin mi var ?
Yahu Yangın konusuna git yap yorumunu arkadaş sana bu konu hakkında yorum yapma diyen yok ki.
![]()
Ünal Aysal tekneden takip ediyormuş.
"Siyaser yapmayın " diyene kadar rahatsız olduğunu mesajı raporlarsanız daha faydalı bir iş yapmış olursunuz. Aksi halde size cevap verenlerle gireceğiniz tartışma zincirleme bir tartışma reaksiyonu başlatıyor :yenieek:
İyiyim kardeşim ama şu yangına üzüldüm işte![]()
Ergün dur gitme.....
Yok benim sayılı günlerim kaldı bu forumda..
Zaten kimsenin de o kadar şeyinde değildir burada 8-10 kişi var adam gibi muhabbet yaptığımız gerisine laf anlatmaktan kendimizi anlatmaktan yoruldum artık..
15 yaşındaki biri klavye başından delikanlılık yapar , sen cevap verirsin ceza alırsın..
Diğeri gelir rütbem senden fazla deyip sanki burası askeri kışla.. sana yazar Allah yazar sen ona cevap versen onun rütbesinden milyon tane adama laf yetiştirmek zorunda kalırsın..
Derdini yöneticilere anlatırsın ama yine de yaranamazsın.. birşey değişmez çünkü..
Yaşının önemi yok iki katı yata olduğumuz küçüklerden yemediğimiz hakaret atar, trip , laf kalmaz..
Ziyaretçi olup okumak iyi olur mu onu düşünüyorum..
Herkese iyi geceler..