Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

"biri yardima gee....." (GS calisani kiz kotu yakalandi)

Bu yangın olayını kimse siyasi boyutlara çekmedi, benim şahsi düşüncem;

Burda hangi partinin başta olduğu çokda önemli değil, 500 yıllık tarihi binamız yanıyor ve müdahale imkanlarımız maalesef kısıtlı.

SA ÖZELLİKLE ERGUN DUR-aN

Geyik oluyo da yangın neden olmuyo ? geyik içinde gayet yeterli sayıda konu mevcut he işinize öyle geliyo ama dimi ?

Kimsenin siyaset yaptığını görmedim burda siyaset yapmanın ne demek olduğundan bile fikriniz yok daha ülke sorunlarından bahsetmek siyaset yapmak değildir ...

Ayrıca burda çok olağandışı bir durum var 2 saat yangın konusu konuşulsa ne olur ülkenin en eşsiz değerli binalarından birisi yanmış çokmu zor 2 saat katlanmak buna ? Bu kadar mı duyarsız olduk ?

Ayrı konusu var.7 /24 konuşulsun tabi.Ama burası Transfer nöbeti.İnsanlar stoper alınmışmı diye giriyor.Yangın konusu ayrı :)

Geyik oldu burda kaç kez.Ama siyaset ayrı.Siyaset olunca insanlar tartışıyor.

Hepimiz dostuz,kardeşiz.Tartışmaya gerek siyasi konuları burda.

@efe karayel,sıkma canını,düşüncelerine saygı duyacak çapta olmayan,siyaset ile memleket meselesini birbirinden ayırt edemeyen insanların oldugu yerde böyle cezalar güzel düşüncelerini törpülemesin...aynen böyle her platformda haksızlıgın ve yanlışın arkasında dur hocam..görüşmek üzere..

BBPf-JsCYAEw_Zb.jpg

Ünal Aysal tekneden takip ediyormuş.

Bu resim herşeyi anlatır. :(

"Siyaser yapmayın " diyene kadar rahatsız olduğunu mesajı raporlarsanız daha faydalı bir iş yapmış olursunuz. Aksi halde size cevap verenlerle gireceğiniz tartışma zincirleme bir tartışma reaksiyonu başlatıyor :yenieek:

İyi de ben ceza almasını istemedim. Hakaret etmese de istemezdim. Ama daha 2-3 saat olan bir olay için memleketin bölgesel bilmemnesine giriyorsa ben de siyaset yapma derim.

Bu binanın yangın sebebini Üniversitenin en başarılı profesörlerinden biri benim odamdaki elektrik kontağından çıktı diyor, yangının sebebini başka yerde arıyorlar, daha ne kadar yandığı bilinmeden, sonucu bilinmeden bir anda otel dedikodusu çıkarılıyor. Şimdi burada amaç nedir? Ben bunu soruyorum işte.

Arkadaşlar hepimiz çok üzüldük yangın olayına

yalnız yanlış anlaşılma olmasın ve en önemlisi birbirinizi kırmamak adına

burası transfer forumu ve bu yangın olayı için yorum yapmak isteyen renktaşlarımız

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-cafe/133777-galatasaray-universitesinde-yangin.html

başlığına yapabilir ki hem böylece burada da konuşulması gererken konu yani transfer konuları konuşulur...

Ergün dur gitme.....

Yok benim sayılı günlerim kaldı bu forumda..

Zaten kimsenin de o kadar şeyinde değildir burada 8-10 kişi var adam gibi muhabbet yaptığımız gerisine laf anlatmaktan kendimizi anlatmaktan yoruldum artık..

15 yaşındaki biri klavye başından delikanlılık yapar , sen cevap verirsin ceza alırsın..

Diğeri gelir rütbem senden fazla deyip sanki burası askeri kışla.. sana yazar Allah yazar sen ona cevap versen onun rütbesinden milyon tane adama laf yetiştirmek zorunda kalırsın..

Derdini yöneticilere anlatırsın ama yine de yaranamazsın.. birşey değişmez çünkü..

Yaşının önemi yok iki katı yata olduğumuz küçüklerden yemediğimiz hakaret atar, trip , laf kalmaz..

Ziyaretçi olup okumak iyi olur mu onu düşünüyorum..

Herkese iyi geceler..

Ana kütüphaneye zarar gelmediğinden bahsetti Gs tv spikeri

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-cafe/133777-galatasaray-universitesinde-yangin.html

Hepimiz için özel.Ben sadece Galatasaray değil.Herhangi bir bakkalda bile yangın çıksa üzülürüm.Neden sevinelim :) Psikopat değiliz fakat forumlarda güzel bir özellik var.Her konu için ayrı bir konu açılabiliyor.Teknolojinin imkanları işte :)

Çünkü atıyorum , adam işten geliyor buraya bakıyor transfer varmı diye, daha sonra yangın konusuna gidip bakıyor gelişmeleri öğrenmek için.

Düzen her zaman işe yarar.

Yok benim sayılı günlerim kaldı bu forumda..

Zaten kimsenin de o kadar şeyinde değildir burada 8-10 kişi var adam gibi muhabbet yaptığımız gerisine laf anlatmaktan kendimizi anlatmaktan yoruldum artık..

15 yaşındaki biri klavye başından delikanlılık yapar , sen cevap verirsin ceza alırsın..

Diğeri gelir rütbem senden fazla deyip sanki burası askeri kışla.. sana yazar Allah yazar sen ona cevap versen onun rütbesinden milyon tane adama laf yetiştirmek zorunda kalırsın..

Derdini yöneticilere anlatırsın ama yine de yaranamazsın.. birşey değişmez çünkü..

Yaşının önemi yok iki katı yata olduğumuz küçüklerden yemediğimiz hakaret atar, trip , laf kalmaz..

Ziyaretçi olup okumak iyi olur mu onu düşünüyorum..

Herkese iyi geceler..

Sen beni dinle gitme.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt