Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

daha bişey kanıtlamamış frei nasıl direk 11 de yer buluyor gelecek sezon kadromuzda ilginç ...

transfer şakşakcılığı eldeki değerleri bilmeme çoğunluk amrabata büyük haksızlık yapıyor

Transfer şakşakçılığı lafını tahmin ediyorum ki bana söylememişsindir

Kerim Frei ismine gelince yerli olması, Fatih Terim'in direk istediği bir oyuncu olması ve ciddi bir potansiyele sahip olması sebebiyle yazdım

Amrabat'a gelince haksızlık edildiğini düşünmüyorum tam tersi bende ondan büyük bir patlama bekliyorum

ama ilk yarı performansı maalesef şüpheli

kaan kardeşim den mesaj var

:asd:5 gün ceza aldım baskı yapın ntvspor son dakika sneyder yeniden galatasarayda diye haber yapsın belki ceza mı kaldırır Abdullah başkan :asd:​

selam millet

gelişmeler neler

Üniversiteyi kimin neden yaktığını buldum.

548844_476566129055806_1042863107_n.jpg

Kerim Frei öyle hemen şampiyonalr ligi 11'ine yazılacak adam değil. Performansı devam eder mi, nüyük maçlarda nasıl oynar,

transfer edilirse aşı tutar mı vs vs

Sol açık olarak gösteriyor Transfermarkt'ta...

geçen gün Fluminiense maçını eklemişti biri foruma orada forvet arkası hatta 2.forvet gibi oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

ama süratli bir eleman kanatta da oynayabiliyor demek ki

Transfer şakşakçılığı lafını tahmin ediyorum ki bana söylememişsindir

Kerim Frei ismine gelince yerli olması, Fatih Terim'in direk istediği bir oyuncu olması ve ciddi bir potansiyele sahip olması sebebiyle yazdım

Amrabat'a gelince haksızlık edildiğini düşünmüyorum tam tersi bende ondan büyük bir patlama bekliyorum

ama ilk yarı performansı maalesef şüpheli

bende frei alınsın diyenlerdenim fakat forma öyle kolay değil kanadı yedekleyip bizi 2.3. hedeflerimizde götürse yeterli yoksa direk 11 oyuncusu olamaz şu haliyle

Aslında her şey Türk futbolcuların kabızlığından kaynaklanıyor.

Ulan koskoca 70 milyon ülke, dünya kadar da yurtdışında var, çıka çıka bi Arda mı çıkar;

bizim de altyapımızdan cr7 gibi, iniesta gibi Pique gibi adamlar çıksa şuan biz de avrupada ilk 5te oluruz.

Emre Çolak sebebi olmadan süresiz kadro dışı bırakılsın.

geçen gün Fluminiense maçını eklemişti biri foruma orada forvet arkası hatta 2.forvet gibi oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

ama süratli bir eleman kanatta da oynayabiliyor demek ki

Yani bende izlemediğim için ne desem yalan olur, transfermarkt'ın yalancısıyım :D Ama yan mevki olarak forvet arkası ve sağ açık olarak belirtmiş heralde o bölgelerde de oynayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt