Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Kasımpaşanın defansındaki Yalçın Ayhan çok süper adam aslında çıplak gözle sürekli izliyorum 0 hata oynuyo nerdeyse. 30 yaşında zaten.

Onu sırf Sneijder'i sakatlamasın diye alsınlar zaten. Kasap herif her sene 1 oyuncumuzu sakatlıyor.

Fatih Terim kesinlikle kadroya alir, ve en az 20 dakika oynatir.

Bir cok defa yapmistir, Semih'i misal aldi birden koydu. Bunu daha önceki maclarda veya daha önce calistigi zamanlardada yapmistir.

Zorunlu degisiklikler oyuncu degistirme hakkimizi doldurmazsa kesinlikle oynar! :yenieek:

benim korktugum tek konu hocanin bu transfere ilk basta sicak bakmamasi.. Bunu duymustum Antalyada bulunan menejer arkadastan.. Umarim hoca Galatasaray icin ego yapmaz sonucta herkez gider hoca kalir rahat olsun..

benim korktugum tek konu hocanin bu transfere ilk basta sicak bakmamasi.. Bunu duymustum Antalyada bulunan menejer arkadastan.. Umarim hoca Galatasaray icin ego yapmaz sonucta herkez gider hoca kalir rahat olsun..

Listenin en başındaki adamı aldık dedi başgan?

Sneijder'in Engin'den daha hazır oldugu kesin en azından.

:SS:pc yi kapat fisini cek bios pili sök sonra tak,pc yi ac sonra bu yorumunu bidaha oku

çıplak gözle izlediğim için altına imzamı atıyorum çok sağlam adam çok soğukkanlı, ben maçlarda kasımpaşa açık tribünde en önde resmen yanlarında izliyorum benden iyi bilemessin o adamı çıplak gözle futbolcu izlemek apayrı bişey tek başına tutuyo defansı kasımpaşanın.

Transfer Nöbeti

Oyunculara ayip olmasin diye belki oynatmaz bile valla, adam İMPARATOR... İlk defa olmaz oynatmadigi yeni transferleri

Bence duruma göre.

Hani söyle 2-3 gol ileride olsak sokar son 15-20 dakikada.

Veya allah korusun geride olursak sokabilir hamle olarak amma

söyle 1-0 falan öndeysek bence koymaz oyuna risk almamak icin.

tahminim 65 - 70 arasi oyuna dahil.

1-0 önde olsak ikinci forvet yerine girer

Beraberlik olursa yine ya forvet yerine veya "melo/Hamit/Emre" yerine girer oyuna

2-0 önde olsak Hoca kafasina göre degistirir.

yedekler olarak bir Engin bir Yekta var, Forvetler icin ya Umut ya Elmander olur 4 oyuncu Sneijderin yapabilecegini yapamaz.. Ayrica Sneijder hem kanatlarda oynama yetenegi de var (asil yeri degil).

Herkesin kandili mübarek olsun, cümleten iyi geceler :ayatollah:

çıplak gözle izlediğim için altına imzamı atıyorum çok sağlam adam çok soğukkanlı, ben maçlarda kasımpaşa açık tribünde en önde resmen yanlarında izliyorum benden iyi bilemessin o adamı çıplak gözle futbolcu izlemek apayrı bişey tek başına tutuyo defansı kasımpaşanın.

onu degil ciplak gozle ,ciplak gosteren japon gozlukleriyle izlesen bile bisey farketmez.sneijderi almisiz sen yalcin kazmasini diyosun mantik+vizyon pls

Transfer Nöbeti

Bütün Sneijder ailesi hafta sonu dakika alabileceğini söylüyor ama bence Fatih Hocanın 18 e almaması bile büyük olasılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt