Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selam beyler biraz önce Rus arkadasım Andrey Yurov de Irmak Kazukov dan aldığım bilgiye göre Galatasaray Alex ve Toure ile ilgileniyor. Toure'nin ilk tercih oldugunu belirtti. Gelişmeleri aktaracağını söyledi. Benden haber bekleyin.

komik degilsin ama hala devam ediyorsun. afern azmine

kendimizi sneijder a çok kaptırdık asıl meselemiz halen çözülmüş değil. takım savunmasının kötülüğünün yanında, savunma oyuncularımızında yetersiz olduğu bu kadar aşikarkan transfer yapmamamız hiç hayra alamet değil.

Öz güvenleride kalmamis savunma oyuncularin bide kasimpasada baya farkina varmisdim. Adamlar üstüne gitmiyor bekliyorlar hepsi. hamle yapmayi korkuyorlar hata yaparim diye. iki golüde bu yüzden yedik malesef.

çok önemli bi transfer yaptık taraftarımız müthiş memnun oldu,gstv,yi işyerimden onlıne izlerim hep, izleyici sayısı ortalama 300 olurdu üç gündür 5000 lerde, şu anda sabah 10.30 izleyici adedi 1250,ürün satışlarıda patlayacaktır mutlaka.

Newcastle Montpellierli Mbiwayı 8 milyon euroya almış biz alamazmıydık yaşıda çok genç

var tabi.. futbolcularinki ozel..

bizim formalar 119 tl..

futbolcu formalari 200 TL bunlar sinirla sayida satilacakti.. hic satisa sunuldumu bilmiyorum ama bu sezon..

Arma felan mesela baski futbolcu formasinda (agirlik yapmasin diye)

sonra teri icine daha iyi cekiyor Futbolcu formasi vs..

Internetten alinan Sneijder formasi magazalardan bir farki yoktur heralde ?

Napoli ligde iyi gidiyor Şampiyonlar Ligine kalırlar büyük ihtimalle çok zor olur onu oradan almak.

amak istedikten sonra alırsın. şpl oynacaksan yine-adanı bu sene bir üst tura yazdırırsan. snejder olumlu olursa şu yarım sezonda.

snejder geliyorsa 28 yaşında- g.inlerde gelir. napoli iyi güzelde yazıyorum buraya. forvetleri ve bir çok adamını gelecek snee kaptıracak....

melo niye istemiyorum biliyomusun.

1-bonservisi en az 6-7 isterler. juve demezmi bak çeyrek final cart curt oynadınız. fiyatı düşürmezler. maaşıda fazla ayrıca.

2-melo gidecek çünkü başka hiçbir yerde oyuncu alamazsın-orası yerli olacak.

3-melonun maliyetleri= en az 10-12 filan tutar senelik bonservis ile. g.inler 10-12 alırsın. 2,5 versen gelir.

melo ne yaparsa yapsın ben gözden çıakrdım açıkcası.

riera-melo-baros gitse=10 milyon euro sadece maaş nerdeyse...

gökhani o fiyata hayata alamasin napoliden. en az 20 isterler ki kendileri zaten 17.5 milyona almis. hadi belki 15 diyelim yasida olmus 29. oyuncu gelmek isteyecek mi o ayri konu bide.

o bölgeye genc birisini almak intihar olur. Tecürbeli birisi gerektiriyor . savunma ile orta sahadaki köprüyü kuracak ve ayni anda kesici birisi lazim.

Belki alper potuk bu isin üstünden gele bilir ama büyük takimda bunu kaldira bilecek mi o soru isareti. Ideal isim türk statüsünde gökhan inler ama oda cok pahali birisi. Dünyada o bölgede melodan daha kaliteli bir sürü oyuncu var ama hepside cok pahali. MElonun ne yapa bildigini hepimizi gecen sene gördük. bu sene form tutamasi yaz kampini kacirmasina bagliyorum. bunun üstüne bizde de hata var. adami pompaladik pompaladik simartik resmen. simdide birden elestiri yagmuruna tutuyoruz arkadas. oyundan cikarken oyuncuyu islikliyoruz buhh diye bagriyoruz. Melo bunu ne olursa olsun hak etmemisdir. Kariköyde sampionluk kupasini kandirilmasinda büyük rol oynayan oyuncuya biraz daha saygi göstermek lazim. nakörlügün lüzümü yok diye düsünüyorum.

yok abi asıl o mevkide genç adam kullanacaksın ki enerjisinden faydalan.

sürekli aktif oyunun içinde olması gerekecek. Alper' i kast etmedim bu arada. Genç ön liberolar var defans kısmı ağır basan iki yönlü oyuncular var.

Melo kısmına gelelim. Ben hiç bir oyuncumuzun ıslıklanmasını uygun görmüyorum. Abi bu Melo devre arası kampında full takımla birlikteydi hala aynı dökülüyor.

Geçen sene yaptıklarının kredisi biteli çok oluyor.

buda olabilir tabi. ama burda şu var orta saha defans-ofans anlamında sağlam tutmak için. tama hamit iyi değil ama elmander ondanda kötü. birde bizim forvetlerden biri top tutabilse süper olurdu. adamlar sürekli koşu halinde top almayı beceriyor.

arkadaş size bir örnek vereyim..

braga maçı pres ile berabar tutulan top. kimler geldi. melo-hamit-aydın hepsi yaklaştı içeri.

pas dağıtma iyi olmasada bunda etken top tutamamak işte..

Aslında Elmander o kadar kötü değil, hatta takımdaki tek top tutabilen forvet kendisi. Ama bu sezon tüm takımda ciddi bir düşüş var. Böyle bir sistemde Melo'nun önündeki üçlü çok önemli. Maçları minimum top kaybıyla tamamlamaları gerekiyor. Hamit ise takımın en çok top kaybeden oyuncusu. Yine de CL maçlarında ligden çok daha iyi oynadığı ve şimdiye kadar hep kanatta kullandığımız için orada bir kaç maç denenebilir.

Aslında CL'de yabancı sınırı olmadığı için daha rahatız. Ben asıl ligi düşünüyorum 5 yerli oyuncu nereden bulacağız diye çünkü şu an 3.5 oyuncumuz var ve Türkiye'de alınacak kaliteli oyuncu kalmadı.

arkadaşlar dikkatinizi çeti mi bilmem Fatih hoca 2 yıldır çok harika işler yapıyor bakın istediği oyuncular kimler

saqiri - bayern aldı

demba ba - chelsea aldı

suarez - rusyada oynuyor büyük paraya hemde

carlinhos - geleceğin yıldız adayı

aldıklarımız zaten ortada yani fatih hocamın izleme ekibi süper çok ama çok kalite admları bulup öneriyorlar helal olsun

Beyler Günaydın

Gece çok güzel bir rüya gördüm. Sneijder bize gelmişti. Şaka gibi İmza töreni falan havaalanında karşıladık falan. Hele forma çok yakışmıştı.

Keşke bize gelse:sad007:

:trollface:

gökhani o fiyata hayata alamasin napoliden. en az 20 isterler ki kendileri zaten 17.5 milyona almis. hadi belki 15 diyelim yasida olmus 29. oyuncu gelmek isteyecek mi o ayri konu bide.

misal verdim. zaten. snejder 7,5 alıyorsakk siz düşünün yani :)

benim kıyaslamam şuydu sezon başında.

melo 7-8 bonservis + 3 milyon euro yıllık 3 sene idi değilmi? 17 milyon euro gibi maliyeti var gibiydi. o yüzden.

olması zor değil bence. eğer gelecek sene hedefleri yükselteceksen o bölgeyi alper ile falan iyi bi yere getiremezsin.

benim hesabım şu.

şapmiyon olrusak-kombine-forma-şpl katılım parası vs. ile en az bir 40-50 milyon euro transfer btüçesi yapılabilir.

sol bek 7-8

orta saha 14-15

forvet 14-15

35-40 yapar. melo-riera-baros-elmander= 10-15 kasada kalır maaş vs. ile.

amrabatı satabilriz belki 8-9 filan. yani 20 milyon euro filan kendi içimizden çıkar.

1-2 yerli oyuncu kerim frei-alper filan ok. tamamdır.

hedef yüksek ise..

arkadaşlar dikkatinizi çeti mi bilmem Fatih hoca 2 yıldır çok harika işler yapıyor bakın istediği oyuncular kimler

saqiri - bayern aldı

demba ba - chelsea aldı

suarez - rusyada oynuyor büyük paraya hemde

carlinhos - geleceğin yıldız adayı

aldıklarımız zaten ortada yani fatih hocamın izleme ekibi süper çok ama çok kalite admları bulup öneriyorlar helal olsun
Carlinhos 26 yasinda zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt