Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yo cok super oynamiyor,oynuyor demedim zaten.hamite okadar parayi biseyler yapsin diye verdik.yekta bile sonradan girdigi maclarda ondan fazla katki veriyor.f.terim bazen adaletsiz forma dagilimi yapiyor.emre-hamit gibi

hamit, türk statüsündeki en kaliteli 5 oyuncudan biridir..istediğin kadar inkar et..CL maçlarında verdiği katkıyı gördün takım biraz canlanınca o da oynamaya başlıyor..yok GS'de oynayamazmış devri kapanmış yanlış kelimeler hamit için..

uğur borala geçmiş olsun.ama hafta sonu açıkçası 6,7 fark atılmasını bekliyorum tr gündemine futbollada oturmamız lazım.

biz ne zaman böyle havalansak puan kaybediyoruz. ayrıca ben de 3545867465346846351468431356 gol atmasını bekliyorum. ne de olsa karşımızda pazarcı var.

alex ferguson-otmar hitzfeld-klop-fatih terim benim icin lusecudan cok daha iyiler. Lucescu zamaninda dayak yigerek italiadan kofulmus birisidir. Galatasrayimizda hazira konmusdu zaten. Besiktasda ki sampionlugu sinan enginin yaptigi aciklamaya bakarsak nasil geldigini cümle alem bilyior. Shaktar doneskde para babasi istedigi oyunculari alip iyi akdro verdi eline. Kriz yönetmesini beceremeyen bir hoca. Jardel krizini yönetemedi zamaninda .
nasil hazira konmus anlatta bilelim,perez-victoria-florquin-b.akin-serkan aykutlarla s.liginde ceyrek final oynatti bizi bos yorum yapma.shaktar da aldirdigi adamlar yildiz falan degildi cogunu kendi bulup parlatti bilip bilmeden konusuyosun

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Lille'in savunma oyuncusu Aurelien Chedjou'yla ilgili Fransız kulübünün teknik direktörü Rudi Garcia, açıklama yaptı. Türk medyasında çıkan haberlerin sorulması üzerine olaya açıklık getiren Garcia; "Bu ayrılık ara transfer döneminde olmayacak. Belki sezon sonu, ona o zaman bakarız ama şimdi değil. Bundan emin olabilirsiniz" dedi. (L'Equipe)

Yalnız iyi hoş söylüyorsunda sevgili kardeşim,basettiğimiz adam düne kadar takımda en fazla para alan adam.500 binlik bir adam olsa %100 haklısın derim.Şimdi sneider geldi,aldığı her topu kaptırsa,saçma sapan oynasa,ne yaptığı belli olmasa 45 dak.sonra hocası tarafından zorla oyundan alınmış olsa ne düşünürsün?

Hamit maç başlarıyla beraber 4 milyon euroya oynuyor mert.Elini vicdanına koy.Öyle düşün.

Ağabey Melo ne kadar kazanıyor?Yani Melo'dan memnunsun da Hamit'ten mi memnun değilsin?Sence Hamit-Melo-Selçuk-Amrabat dörtlüsünde tek kötü olan Hamit mi?Amrabat neler yaptı ki?Ben sadece kendi izlenimimi paylaşıyorum.Bu 4 isim bu sezon başarılı olsaydı zaten şuan hiç kimse transferi konuşmazdı.Eğer Selçuk'la Melo'nun da ilk sezonu olsaydı geçen sezonu hiç hatırlamayan biri olsaydı onlarıda en az kadar Hamit kadar eleştirirdi.Biz Selçuk'a Melo'ya sahip çıkıyorsak Hamit'e de sahip çıkmalıyız.Yuhlayarak bir yere varamayız aynı şey Amrabat içinde geçerli.Biz yuhlasakta hoca onlara güvenip oynatıyor en azından onun kararlarına saygılı olalım ve sadece destek olalım şuan sadece bir isimi yerden yere vurmak hata.Eğer herkes iyi form tutar iyi oynar bir tek Hamit yine toparlanamazsa o zaman her dediğinize imza atarım.

almeida iğne ile oynıycakmış

fernandes takımdan ayrı inönüde çalışmış

menemenciler bizimle oynayınca dünya basınını oturucagını biliyor :cool:

bu maçı kazanmalıyız

SON DAKİKA : Antremanda sakatlanan ve Sağ

Çapraz Bağları kopan Uğur Boral Sezonu kapattı.

hamit, türk statüsündeki en kaliteli 5 oyuncudan biridir..istediğin kadar inkar et..CL maçlarında verdiği katkıyı gördün takım biraz canlanınca o da oynamaya başlıyor..yok GS'de oynayamazmış devri kapanmış yanlış kelimeler hamit için..
o senin dusuncen buda benim dusuncem olay bu,hep beraber gorecez hamitin bize atilan bir kazikmi yoksa parasini hak eden birimi olacak bakacaz

almeida iğne ile oynıycakmış

fernandes takımdan ayrı inönüde çalışmış

menemenciler bizimle oynayınca dünya basınını oturucagını biliyor :cool:

bu maçı kazanmalıyız

Bende olsam bende önemserim düşünsene bu sezon oynadıkları Avrupa statüsündeki 2. maç.:)

alex ferguson-otmar hitzfeld-klop-fatih terim benim icin lusecudan cok daha iyiler. Lucescu zamaninda dayak yigerek italiadan kofulmus birisidir. Galatasrayimizda hazira konmusdu zaten. Besiktasda ki sampionlugu sinan enginin yaptigi aciklamaya bakarsak nasil geldigini cümle alem bilyior. Shaktar doneskde para babasi istedigi oyunculari alip iyi akdro verdi eline. Kriz yönetmesini beceremeyen bir hoca. Jardel krizini yönetemedi zamaninda .

Lucescu hazıra mı konmuş? Duyanda Ottmar Hitzfeld ve Ferguson'un her sene Mustafa Sarp ve Barış Özbek'li kadrolarla şampiyon olduğunu sanar!

o senin dusuncen buda benim dusuncem olay bu,hep beraber gorecez hamitin bize atilan bir kazikmi yoksa parasini hak eden birimi olacak bakacaz

bana görede yıllık aldığı para fazla ben bunu savunmadım..ben adamın oynadıgı futbolu konusuyorum..hamitten beklentin tam olarak ne onu da anlamadım ben..7 8 gol atmasını falan mı bekliyorsun?

Hamit'e kötü oyuncu asla demem, takımda ki en kaliteli oyunculardan birisi ama olmuyor işte sağ kanatta .. çok ağır kalıyor , orta sahada kullanırsak hem taraftar hem Hamit hem de Galatasaray için daha iyi olur

Ağabey Melo ne kadar kazanıyor?Yani Melo'dan memnunsun da Hamit'ten mi memnun değilsin?Sence Hamit-Melo-Selçuk-Amrabat dörtlüsünde tek kötü olan Hamit mi?Amrabat neler yaptı ki?Ben sadece kendi izlenimimi paylaşıyorum.Bu 4 isim bu sezon başarılı olsaydı zaten şuan hiç kimse transferi konuşmazdı.Eğer Selçuk'la Melo'nun da ilk sezonu olsaydı geçen sezonu hiç hatırlamayan biri olsaydı onlarıda en az kadar Hamit kadar eleştirirdi.Biz Selçuk'a Melo'ya sahip çıkıyorsak Hamit'e de sahip çıkmalıyız.Yuhlayarak bir yere varamayız aynı şey Amrabat içinde geçerli.Biz yuhlasakta hoca onlara güvenip oynatıyor en azından onun kararlarına saygılı olalım ve sadece destek olalım şuan sadece bir isimi yerden yere vurmak hata.Eğer herkes iyi form tutar iyi oynar bir tek Hamit yine toparlanamazsa o zaman her dediğinize imza atarım.

Dostum seni anlıyorum ama sende beni anlamaya çalış hamit takımdaki senkronizasyona katılamıyor,ayrı telden çalıyor.

Lütfen bunu gör.Hiçbir bağı yokmuş gibi okadar kopukki olaydan fatih hocam 45 dak zor dayanabiliyor.

melo ve selçukun kötü olduklarına dair hemfikirim ama en azından senkronizasyonu bozacak ayrı telden çalacak işlere hamit kadar imza atmıyorlar.meloda yedek oturmalı kimi zaman ama artık hamitin yedeğe çekilme vakti geçiyor.Bu haliyle.Eski bildiğimiz hamit olsun bende alkışlayım kendisini.Ama bildiğimiz hamitten çok ama çok uzak.Lütfen görün bunu.

Sezon sonu Melo-Sabri-Riera-Gökhan zan gönderilmeli.

Dentinho'yu merkez forvet diye aldılarsa vay babalarının kemüğüne :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt