Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sezon sonu Melo-Sabri-Riera-Gökhan zan gönderilmeli.

riera konusunda bir çok arkadaş itiraz edecektir. bencede haklısın riera ligin ortalarında form tutup ertesi sende bu formundan eser olmayan bir oyuncu. çok değişken performanslar gösteriyor bu da bizim için sıkıntı. daha iyisi alınır.

Hamit'e kötü oyuncu asla demem, takımda ki en kaliteli oyunculardan birisi ama olmuyor işte sağ kanatta .. çok ağır kalıyor , orta sahada kullanırsak hem taraftar hem Hamit hem de Galatasaray için daha iyi olur

Bence de asıl problem burada. Biz Hamit'i joker oyuncu olarak gördük ama aslında Hamit sadece kendi bölgesinde başarılı olabilen bir oyuncu. Orası da ne sağ bek ne sağ kanat. Sağ iç orta saha. Dolayısıyla kendi bölgesinde oynayana kadar bekleyelim. Ondan sonra yapacağımız yorumlar daha gerçekçi olacaktır.

Hamit nerede oynar bilemem ama bildiğim tek şey, bu adam topu önü rakip kaleye dönük iken almaz ise çekilmez oluyor.

riera konusunda bir çok arkadaş itiraz edecektir. bencede haklısın riera ligin ortalarında form tutup ertesi sende bu formundan eser olmayan bir oyuncu. çok değişken performanslar gösteriyor bu da bizim için sıkıntı. daha iyisi alınır.

Katılıyorum.Aldığı ücreti göz önünde bulundursun bu arkadaşlar.2.9 + maç başı alıyor.

milli takima cagirmamis van gaal sneijderi iyide olmus...

Hey gidi Ozan İpek, zamanında bu adam için dünyaları istiyorlardı şimdi Mersin'e kiralamışlar..Hayat işte! Ne oldum değil ne olucam dicen her zaman...

bana görede yıllık aldığı para fazla ben bunu savunmadım..ben adamın oynadıgı futbolu konusuyorum..hamitten beklentin tam olarak ne onu da anlamadım ben..7 8 gol atmasını falan mı bekliyorsun?
kardes yaz transfer sezonunda burayi takip etmedigin icin bilmiyosun tabi,ben hamiti en bastan beri istememistim bunun icinde en az 50 mesaj yazmisimdir foruma.ben hep iyi bir engin den yanayip bunu hep soyledim,engin benim futbol anlayisima gore bize daha uygun daha faydali daha komplike bir futbolcu.ben sadece simdi elestirmiyorum hamiti ok

milli takima cagirmamis van gaal sneijderi iyide olmus...

maç eksiği oldugu için gitse maç yapardı iyi olurdu ama daha geçen gün telefonda konusmus sneijder'le transfer konusunda maç eksiği oldugunu bildiği için ve hazırlık maçı oldugu için çağırmamıs sanırım

Beyler sol bek stoper haber yok mu wesley geldı tamamda biri şart bunlardan duyum yok mu

uğur borala geçmiş olsun.ama hafta sonu açıkçası 6,7 fark atılmasını bekliyorum tr gündemine futbollada oturmamız lazım.

Emre,Hamit kanatlardan topu getirecek Burak golleri atacak. O Dany'li,Sabri'li defans minimum hata yapacak ve fark 6-7 olacak. .lol.

Kusura bakmayın ama Emre'li,Sabri'li,formsuz Hamit'li,Burak'lı takımın 1-0 yenmesi başarıdır.

Hey gidi Ozan İpek, zamanında bu adam için dünyaları istiyorlardı şimdi Mersin'e kiralamışlar..Hayat işte! Ne oldum değil ne olucam dicen her zaman...
hayatimda bursa kadar futbolcularini her yil dunyada altin topa aday gosterilmis futbolcular gibi goren baska salak klup gormedim.hicbir adamlari bes para etmez max.1 milyonluk adamlar var ellerinde

kardes yaz transfer sezonunda burayi takip etmedigin icin bilmiyosun tabi,ben hamiti en bastan beri istememistim bunun icinde en az 50 mesaj yazmisimdir foruma.ben hep iyi bir engin den yanayip bunu hep soyledim,engin benim futbol anlayisima gore bize daha uygun daha faydali daha komplike bir futbolcu.ben sadece simdi elestirmiyorum hamiti ok

tamam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt