Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Düzgün bir stoper almazsak ateşle oynamış olacağız. Allah korusun Semih veya Dany uzun süre sakat veya cezalı olursa şampiyon olma ihtimalimiz çok çok azalır.

hayatimda bursa kadar futbolcularini her yil dunyada altin topa aday gosterilmis futbolcular gibi goren baska salak klup gormedim.hicbir adamlari bes para etmez max.1 milyonluk adamlar var ellerinde

Aynen usta,şimdi de bi Serdar Aziz balonu var ellerinde ona da 10 milyon istiyolar sanırsın Rio Ferdinand... Max fiyatı 2-3 milyon arasıdır o da max yani...Onu da 1-2 seneye elden çıkarmazlarsa, bedavaya Mersin'e Akhisar'a gönderirler yine

rierayı nasıl göndericeğiz.korkum odur ki o da baros gibi olacak.Rieranın daha 2 sene daha sözleşmesi var.Hangi akıllı almışsa 4 senelik:42:

Ben şahsen bu sezonki oyunundan memnunum. Sadece maliyeti yüksek. Bence Riera'dan feda isteyelim. 2M€'ya düşsün.

bence kargalar ligi eziklerin önünde bitirir.en azindan ne oynadiklari ne yapmaya calistiklari belli

Bence bizim defansı Kolo Toure toparlar.Diğer isimler içime sınmıyor.

Toure seviyesinde biri gelse tabiki çok iyi olur ama şu anda Semih ve Dany ile aynı seviyede biri gelse bile ben kabülüm açıkçası. Yedek stopersiz sezonu tamamlamamız çok zor olur.

.............................muslera .............................

eboue..........semih........dany(melo)..........riera

......................selcuk.......hamit........................

engin....................sneijder..................amrabat

..............................burak..................................

sizce nasil?

:)

Aynen usta,şimdi de bi Serdar Aziz balonu var ellerinde ona da 10 milyon istiyolar sanırsın Rio Ferdinand... Max fiyatı 2-3 milyon arasıdır o da max yani...Onu da 1-2 seneye elden çıkarmazlarsa, bedavaya Mersin'e Akhisar'a gönderirler yine
s.aziz once bizim g.zandan iyi olsunda ondan sonra düsünürüz.ben burda orhan sam,s.kesimalin 4-5m eurolara eziklere gittiginde aglayip bu adamlari eziklere nasil kaptirdik diyip yonetime giydiren bi ton adam gordum.simdide s.aziz ve ahmet ilhanli kadro yapanlari goruyorum,soyleyecek bisey yok

sizce nasil?

Melo ne alaka şimdi stoperde? :o

sizce nasil?

Olabilir fakat Dany'nin arkasında stoperde ne işi var Melo'nun :D

Ek olarak ya Dany'nin yerine stoper ya da Riera'nın yerine sol bek kesinlikle şart ama öncelik sol bekte olmalı. İkisi birden harika olur :)

o sadece 1 seneydi, ondan sonra tam 11 yil gecmis adam halen basarili isler yapiyor, ve kendi kurdugu kadroyla

ukraina ligi iyi degil bu bir. kiev haric rakibin yok bu 2. brezilyadan en yetenekli adamlari toplatirdi ki ukraina ligi gibi antrenman maclari yaparak iyi bir takim kaynasmasi tuturmus oldu. okadar iyi bir antrenör olsaydi italiadan tekme tokat ile kofulmazdi herhalde. Lucescu overrated bana göre. ve son olarak arkadas isimleri yazdi kimler ile ceyrek finali yakalamis ile ama o saydigi isimler ne zaman geldigini daha bilmiyor ama bana bos bos konusma muhabeti yapior nedense. neyse .

sizce nasil?

Baya kötü olmuş, tebrikler...

Ya bu Riera senede 1.2 milyon falan alsaydı kimsenin gözüne batmazdı da 3 milyon da bu adama çok bea...Ama en azından artık daha çok alıcı bulabiliriz bu adama,geçen sene isteyeni yoktu

ukraina ligi iyi degil bu bir. kiev haric rakibin yok bu 2. brezilyadan en yetenekli adamlari toplatirdi ki ukraina ligi gibi antrenman maclari yaparak iyi bir takim kaynasmasi tuturmus oldu. okadar iyi bir antrenör olsaydi italiadan tekme tokat ile kofulmazdi herhalde. Lucescu overrated bana göre. ve son olarak arkadas isimleri yazdi kimler ile seyrek finali yakalamis ile ama o saydigi isimler ne zaman geldigini daha bilmiyor ama bana bos bos konusma muhabeti yapior nedense. neyse .
sen simdi luce bes para etmez kötü t.direktörmüdür diyosun,lafi uzatmadan onu soyle???

ukraina ligi iyi degil bu bir. kiev haric rakibin yok bu 2. brezilyadan en yetenekli adamlari toplatirdi ki ukraina ligi gibi antrenman maclari yaparak iyi bir takim kaynasmasi tuturmus oldu. okadar iyi bir antrenör olsaydi italiadan tekme tokat ile kofulmazdi herhalde. Lucescu overrated bana göre. ve son olarak arkadas isimleri yazdi kimler ile seyrek finali yakalamis ile ama o saydigi isimler ne zaman geldigini daha bilmiyor ama bana bos bos konusma muhabeti yapior nedense. neyse .

neyse bosver ama benim icin Lucescu iyi hocadir

s.aziz once bizim g.zandan iyi olsunda ondan sonra düsünürüz.ben burda orhan sam,s.kesimalin 4-5m eurolara eziklere gittiginde aglayip bu adamlari eziklere nasil kaptirdik diyip yonetime giydiren bi ton adam gordum.simdide s.aziz ve ahmet ilhanli kadro yapanlari goruyorum,soyleyecek bisey yok

Aynen Orhan'a 3.5 Mn € , Serdar Kesimal'a 4.75 Mn € verdiler :D İkisinden de aldıkları verim 0 + sürekli zarar veriyorlar :D

Anadolu'da büyütülen balon adamlar gerçekten fazla fakat arada iyi sağlam yeteneklerin olduğunu da değiştirmez bu ;

Alper Potuk - Soner Aydoğdu gibi :)

demek vicente del bosque, fenerli dede ve riijkard da iyi hocalar degildiler ki türkiyeden gönderildiler?!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt