Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'daki ilk idmanına çıkan Wesley Sneijder, antrenmanın tamamında birlikte çalıştı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

:ayatollah:

o kadar nöbet tut iki gün girme sneijder gelsin şeref abiye saygılar :b5:

Aynen Orhan'a 3.5 Mn € , Serdar Kesimal'a 4.75 Mn € verdiler :D İkisinden de aldıkları verim 0 + sürekli zarar veriyorlar :D

Anadolu'da büyütülen balon adamlar gerçekten fazla fakat arada iyi sağlam yeteneklerin olduğunu da değiştirmez bu ;

Alper Potuk - Soner Aydoğdu gibi :)
sonerin kumasi gercekten iyi,olsun paf takimimizda pissin aliriz 1-2 sene sonra:D

sen simdi luce bes para etmez kötü t.direktörmüdür diyosun,lafi uzatmadan onu soyle???

hayir onu asla demedim. ama mourinhodan sonra lescu dünyada en iyi antrenörüde asla ve asla demem. muhabet ordan acildi zaten. iyi hoca ama öyle süper degil. ondan önce dortmundun hocasi ona 10 basar. takip eden olduysa onun kariyerini tabiki.

şu ibricice dikkkat ettimde 15 maçta 3 gol atmış. 2 si bize:o

Aynen Orhan'a 3.5 Mn € , Serdar Kesimal'a 4.75 Mn € verdiler :D İkisinden de aldıkları verim 0 + sürekli zarar veriyorlar :D

Anadolu'da büyütülen balon adamlar gerçekten fazla fakat arada iyi sağlam yeteneklerin olduğunu da değiştirmez bu ;

Alper Potuk - Soner Aydoğdu gibi :)

Zaten bi Alper para ederse eder o da iki yönlü orta saha olduğu için...Onun dışında bu ligde Anadolu takımından hiçbi oyuncunun değeri 2 milyonu aşmaz

hayir onu asla demedim. ama mourinhodan sonra lescu dünyada en iyi antrenörüde asla ve asla demem. muhabet ordan acildi zaten. iyi hoca ama öyle süper degil. ondan önce dortmundun hocasi ona 10 basar. takip eden olduysa onun kariyerini tabiki.
ya birader ben dedimki benim düsünceme gore mourinhodan sonra luce gelir t.direktor siralamasinda,bu benim dusuncem.sende dersinki yok hayir bana gore su adamlar önde gelir olay bu

en kötü ihtimalde.olabilecek bir kadro olarak düsündüm

eger transfer olmazsa bu kadronun nesi kötü hamiti sagda oynatmaktansa ortada oynatirim.

hamit ya bekte iyi randıman verir. ya ortada. birkere ortada oynasın. herkesin fikri degişir.

biz memnunuz, gondermeye gerek yok

karşısında iyi bir adam olursa nasıl olduğunu gördük avrupada yürüyerek geçerler.kasımpaşadaki adam bile rahat geçiyor.sonra tehlikeli yerlerde faul yapıp sarı kart görerek durdurulabiliyor.takım sol beksiz oynuyor.dany açıklarını kapatmaya çalışıyor bölgesini aksatıyor ondan sonra niye her maç en az 2 gol yiyoruz diye söylenmeyelim o zaman.

demek vicente del bosque, fenerli dede ve riijkard da iyi hocalar degildiler ki türkiyeden gönderildiler?!?

del bosque balondur ayni rijkard gibi. rijkard nerde basari saglamis barca haric?! orda bile iplerini elinden kacirdi son zamanlarda. Barcaya sen orta bir hoca getir basarili olur cünkü ordaki hoca cruyfun kurdugu merkez system vardir. o tür systemin örnegi ama yok dünyada galiba zaten. ordan cikan her hoca dünya stari olur. rijkardin önceki profiline ve sonraki barca profiline bakinca ger sey ortaya cikiyor zaten. del bosque de pek basarili kariyeri yok. ispanya milli takimda en büyük basarisi diye biliris ki ordaki oyuncular kim iskeletinde kimler var iyi bakin. ispanyanin hocasi xavi ve barcadaki takim arkadaslari. del bosque orda sadece takimi kuruyordur antrenman programmini yapiordur okadar. takim kurarken bile sunu bunu koymalisin dedikleri bile vardir :asd:

[video=youtube;QTrEfgFDqig]https://www.youtube.com/watch?v=QTrEfgFDqig[/video]

del bosque balondur ayni rijkard gibi. rijkard nerde basari saglamis barca haric?! orda bile iplerini elinden kacirdi son zamanlarda. Barcaya sen orta bir hoca getir basarili olur cünkü ordaki hoca cruyfun kurdugu merkez system vardir. o tür systemin örnegi ama yok dünyada galiba zaten. ordan cikan her hoca dünya stari olur. rijkardin önceki profiline ve sonraki barca profiline bakinca ger sey ortaya cikiyor zaten. del bosque de pek basarili kariyeri yok. ispanya milli takimda en büyük basarisi diye biliris ki ordaki oyuncular kim iskeletinde kimler var iyi bakin. ispanyanin hocasi xavi ve barcadaki takim arkadaslari. del bosque orda sadece takimi kuruyordur antrenman programmini yapiordur okadar. takim kurarken bile sunu bunu koymalisin dedikleri bile vardir :asd:

Yapma hocam :D

karşısında iyi bir adam olursa nasıl olduğunu gördük avrupada yürüyerek geçerler.kasımpaşadaki adam bile rahat geçiyor.sonra tehlikeli yerlerde faul yapıp sarı kart görerek durdurulabiliyor.takım sol beksiz oynuyor.dany açıklarını kapatmaya çalışıyor bölgesini aksatıyor ondan sonra niye her maç en az 2 gol yiyoruz diye söylenmeyelim o zaman.

akil mantik var, balta caglar yada riera, bunlardan 1 tanesi kalmali, sence hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt