Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya birader ben dedimki benim düsünceme gore mourinhodan sonra luce gelir t.direktor siralamasinda,bu benim dusuncem.sende dersinki yok hayir bana gore su adamlar önde gelir olay bu

tamam bende farkli bir sey demedim ki. neden öyle olmadigini söyledim sadece ek olarak okadar. bir oyuncun veya antrenörün iyi veya kötü dedigim zaman nedenlerinide sayarim ben okadar.

sneijderle oynayacagimiz en verimli taktik 4-2-3-1 olur defansin önune selcuk-melo ikilisi onlerinde solda ya riera (sol bek gelirse)yada amrabat-ortada sneijder-sagda mecburen hamit,ilerde burak...eger 4-3-1-2 oynarsak melo-hamit-selcuk orta sahasi gobekten is yapar ama takim resmen kanatsiz oynar bekler yardim alamaz sag sol kevgire döner

Sol bek alınırsa sol kanatta alternatif olarak Rierayı transfer etmiş oluruz 1 taşla iki f5.

[video=youtube;QTrEfgFDqig]https://www.youtube.com/watch?v=QTrEfgFDqig[/video]

ilk defa adam akilli Ingilizce konusa birinle sohbet ettikleri icin mutlu olmuslardir serefsizim..

gecen bayan spiker geldigi ilk gun soru soruyor..

Last Question diyecek..

dedigi laf su..

Last Asking..

ulan yarildim serefsizim.. haha

bjk'liydi galiba. Ama neden öyle yazdı bilmiyorum. O da fbjk'li olmuş olabilir.

zaten butun bjk lilar fenerli olmus nasil bir isse

dayim bile fenere dondu, sinan engin zaten oyle, tupcu de artik feneri destekliyor, anlamadim gitti

tamam bende farkli bir sey demedim ki. neden öyle olmadigini söyledim sadece ek olarak okadar. bir oyuncun veya antrenörün iyi veya kötü dedigim zaman nedenlerinide sayarim ben okadar.
bende lucenin neden iyi oldugunun nedenlerini yazdim:b5:neyse herkesin düsüncesi farkli

Hannover 96 takımının Coritiba’dan boyu 1.90 diye transfer ettiği Welington Wildy Muniz dos Santos’un (França) boyunun söylenenden kısa olduğunu idmanda yeni hocası Mirko Slomka farketti. Brezilyalı oyuncunun kendisinden kısa olduğunu fark eden Slomka, “Derhal bu oyuncunun boyunu ölçün” talimatını verdi. Yapılan ölçüm sonucunda França’nın boyunun 1.90 değil, bir 1,81 olduğu ortaya çıktı. Sonuç olarak futbolcu takımda kaldı ancak böyle bir hata Almanya’da 'skandal' olarak nitelendirildi.

Altan Tanrikulu olsa Vikipediadan bulurdu veri tabanini..

akil mantik var, balta caglar yada riera, bunlardan 1 tanesi kalmali, sence hangisi?

hiçbiri.riera sol bek olmuyor işte yer dolduruyor sadece görüntüde.orta sahada ilerde yaptıklarına laf söylüyor muyum söylemiyorum topu saklaması çizgide oynadığı oyun göbeğe ince paslar çıkarmasına laf dedim mi demedim..ama adam şu anda sol bekte durma görevi varsa o bölgesindeki işini iyi yapmalı.ki bence yapamıyor.keşke yapsa.

[TABLE="class: profilePageTableTeamList, width: 100%, align: center"]

[TR]

[TD]KALECİLER

25 Fernando MUSLERA 26

67 Eray İŞCAN 21

86 Ufuk CEYLAN 26

[/TD]

[TD] DEFANS

5 Gökhan ZAN 31

13 Dany NOUNKEU 26

22 Hakan BALTA 29

26 Semih KAYA 21

27 Emmanuel EBOUE 29

30 Tomas UJFALUSI 34

33 Çağlar BİRİNCİ 27

55 Sabri SARIOĞLU 28

[/TD]

[TD] ORTA SAHA

4 Hamit ALTINTOP 30

7 Aydın YILMAZ 24

8 Selçuk İNAN 27

10 Felipe MELO 29

11 Albert RIERA 30

14 Wesley SNEIJDER 28

23 Furkan ÖZÇAL 22

35 Yekta KURTULUŞ 27

50 Engin BAYTAR 29

52 Emre ÇOLAK 21

53 Nordin AMRABAT 25

[/TD]

[TD] FORVET

9 Johan ELMANDER 31

15 Milan BAROS 31

17 Burak YILMAZ 27

19 Umut BULUT 29

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Takımın yaş ortalaması 28.3

Kesilikle yaşlı takımız. Yaz dönemi transfer döneminde artık bunu göztelim derim. Mümkünse 25 üstüne çıkmayalım artık transferlerde. Ya da en azınadn şu anki ortalama yaşın altında isimler alalım.

Transfer Nöbeti

Tamamında takımla çalıştıysa dediği gibi fiziki olarak hazırdır ama maç eksiğinden dolayı bence hoca oynatmayabilir

[h=1]Sneijder ve esi GS marslari ile eglenirken[/h]

[video=youtube;XMVM6KUFobU]https://www.youtube.com/watch?v=XMVM6KUFobU[/video]

Aziz Yıldırım mode on

Snejderin karısı ayak ayak üstüne atmış bizim örfümüzde ananemizde böyle bişey yok

Aziz yıldırım mode off

:asd::asd::asd:

kari kismi oyle oturur kanka.. bacagini acip oturcak degil herhalde o zaman ayip olurdu..

onemli olan Sneijderin nasil oturdugu + elinde telefonda yok twitte atmiyor..

saka maka Azizi duyunca biyandan adam hakli.. dusunsene baskanla odadasin.. Futbolcunun elinde telefon.. devamli biseylerle ugrasiyor.. seni iplemiyor yani..

gonderilme nedeni olamaz tabi ama insani sinirlendirir.. hele baskansan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt