Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

geçen seneki maçlarımıza baktım da ne top oynamışız be :ayatollah:

arkadas o değilde real madrıdlı pepe bızım ıcın adı gecmıstı bızle portoya gıtmeden once 1 mılyon euro cok dıye sezgın bey almamıstı...

Yönetim olarak transfer sezonunu kapattık diye düşünüyorum çünkü başkan baglandıgı bır programda baska transfer varmı sorusu uzerıne belki 1 daha dedi.Hiçbir hareketlenme olmadıgına gore dusuk bı ıhtımal var heralde

Defansımız niye sorunlu;

1-)Semih:Ligin en kolay çalım yiyen stoperlerinden birisi.Sağ çek yeter.

2-)Dany: Defanstan birisinin lider olması lazım.Dany'de ise liderliğin "L"si yok.Hiçbir zaman dönen topları alamıyor ne zaman nerde müdahale edeceğini bilmiyor.

3-)Riera: Kısa net bek değil.Zorlu maçlarda çok fazla hata yapıyor.Braga maçında yol oldu.fener maçında ise fenerin pozisyonu olmamasına rağmen 1 gol yedirdi 2 tane daha yediriyordu.

necati takımı tanıyordu. hazırda gelmişti. sneijder in çokta hazır olduğunu düşünmüyorum. en azından maç kondisyonu açısından

ayrıca necatı kendı takımında oynuyordu sneıjder ekımden berı oynamıyor.Ama sneıjderın acıklamaları da bır an once oynamak futbola açım dedı adam

necati takımı tanıyordu. hazırda gelmişti. sneijder in çokta hazır olduğunu düşünmüyorum. en azından maç kondisyonu açısından

maç kondisyonunu geç, normal kondisyonu bile olmayan Melo' ya tak diye forma verdiyse Sneijder hayli hayli alır

anadolu kuluplerınde adı duyulan yıldızlar genelde kazma oluyo bonservısıyle almıcaksın kıralacan bı sene bakıcan tuttumu alıcan tutmadımı sutlucan....devamlı ıstanbul kuluplerı kazık yıyo hep...hele okan koc tabata kemal aslan orham sam sercan yıldırım cağlar bırıncı vs.. isimler

sneijder maç kondisyonu olarak hazır değildir yorumuna hiç katılmıyorum sanki bizim takımın çok tempolu çok eforlu bir oyunu var.şampiyonlar ligi maçı olsa bir derece katılırdım ama ligde resmen yürüyerek oynanıyor maçlar çokta fizik kondisyonunun harikulade olmasına ihtiyaç yok bence.herşeye rağmen sneijderin 18 de başlayıp 60 dan sonra oyuna gireceğini düşünüyorum

[video=youtube;uj4H6yPVdkQ]https://www.youtube.com/watch?v=uj4H6yPVdkQ[/video]

Yanlış hatırlamıyorsam 99-00 sezonunda Şampiyonlar Ligi ön elemede Rapid Wien ile deplasmanda oynuyorduk ve Capone ayağının tozuyla ilk 11'de çıkmıştı maça..Aynı şekilde geçen sezon Necati örneği de var..

"Benim bildiğim Fatih Hoca Sneijder'i ilk 11 başlatmaz" diyenlere referans olur umarım :D

sneijder maç kondisyonu olarak hazır değildir yorumuna hiç katılmıyorum sanki bizim takımın çok tempolu çok eforlu bir oyunu var.şampiyonlar ligi maçı olsa bir derece katılırdım ama ligde resmen yürüyerek oynanıyor maçlar çokta fizik kondisyonunun harikulade olmasına ihtiyaç yok bence.herşeye rağmen sneijderin 18 de başlayıp 60 dan sonra oyuna gireceğini düşünüyorum

takımda da kime inanıcaksak.. hala lay lay lom oynayan bi emre çolak var.hala ciddiyetsiz,odaklanamayan bi GS...bıktım artık. takımı bu halde görmekten.. hamit iyi olacak ,gol atacak diye bekle,burağı olurda biri pozisyona sokar diye bekle...bekle babam bekle.fatih hoca artık masaya yumruğunu vursun ya...

Selam arkadaşlar

Ne var ne yok varmı bi gelişme stoper / sol bek ??

Defansımız niye sorunlu;

1-)Semih:Ligin en kolay çalım yiyen stoperlerinden birisi.Sağ çek yeter.

2-)Dany: Defanstan birisinin lider olması lazım.Dany'de ise liderliğin "L"si yok.Hiçbir zaman dönen topları alamıyor ne zaman nerde müdahale edeceğini bilmiyor.

3-)Riera: Kısa net bek değil.Zorlu maçlarda çok fazla hata yapıyor.Braga maçında yol oldu.fener maçında ise fenerin pozisyonu olmamasına rağmen 1 gol yedirdi 2 tane daha yediriyordu.

Semih kolay çalım yiyor diyorsunda çocuk kaç tane de yüzde yüzlük pozisyon engelliyor, topa girmekten korkmayan bir stoper zamanla o çalım olayını düzeltir bence.

yahu bır yere uye olucam da bu ucretlı maıl gereklı dıyor ucretlı maıl ne ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt