Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz oyuncu alirken adama sen nerede oynamak istiyorsun degil, ben istedigim yerde oynatirim da oldugumuz icin gelen butun Starlar cop olup gitti

Sol açık Sneijder nedir abi? Ne kadar da meraklıyız Amerika'yı yeniden keşfetmeye? Bu adamın orjinal pozisyonu bellidir,işimiz gücümüz macera aramak..

Ben sol açık Sneijder'e ne 7,5 milyon bonservis veririm ne de 4,5 milyon maaş veririm..Misimovic'ten hiç ders almamışız heralde,pek meraklıyız oyuncuları bitirmeye..

ne semih nede dany, şu anki performanslarıyla şampiyonlar liginde büyük hedefleri olan bir takımın oyuncuları olamazlar. yani çok afedersiniz k.çı kırık anadolu takımlarının topçuları bile elini kolunu sallaya sallaya geçiyor bizim stoperleri, havadan yerden her türlü açık veriyoruz. ha belki bunda orta sahanında katkısı var ama bu onların yeterli olduğunu malesef göstermez. bizim elimizde adam akıllı oyunu geriden kuracak, oyun zekası ve pozisyon ve bilgisi yüksek stoperimiz yok. en azından 1 tane alınması şart. yanında da semih ve danny den kim formdaysa o giyer formayı.

Anadolu takımlarının bu kadar rahat oynamalarının sebebi sol bekimiz olmayışından kaynaklanıyor bence..

CL'de başarı istiyorsan dünya yıldızı beklere sahip olman gerekir bence..

ne semih nede dany, şu anki performanslarıyla şampiyonlar liginde büyük hedefleri olan bir takımın oyuncuları olamazlar. yani çok afedersiniz k.çı kırık anadolu takımlarının topçuları bile elini kolunu sallaya sallaya geçiyor bizim stoperleri, havadan yerden her türlü açık veriyoruz. ha belki bunda orta sahanında katkısı var ama bu onların yeterli olduğunu malesef göstermez. bizim elimizde adam akıllı oyunu geriden kuracak, oyun zekası ve pozisyon ve bilgisi yüksek stoperimiz yok. en azından 1 tane alınması şart. yanında da semih ve danny den kim formdaysa o giyer formayı.

bizim stoperleri gecen olmaz hele dany gecen hic kimse olmaz .. sag bek ve sol bekten hucumleri yiyoruz..

Bu Afrika Kupası ne zaman biter; ya da daha doğrusu Eboue ile Amrabat ne zaman döner

hagi den sonra 10u dolduramadık bu sefer de olmazsa ya diyorum sonra kendime gelip Sneijder lan bu diyip rahatlıyorum :D

f.terim sneijderi sol kanatta falan oynatirsa ben artik yaslandim deyip kenara cekilme vakti gelmis demektir

bakın görün fatih hoca bildiğinden vazgeçmeyecek, bjk maçında ikinci yarı gol gerekirse melonun yerine, öndeysek selçuğun yerine alacak sneijder ı oyuna

O aradığımız isim ; Serdar Taşçı burası kesin fakat yönetim acaba peşinde mi değil mi ?

Söylemekten dilimde tüy bitti. Bir umut bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş mantığıyla hareket ediyorum :D Serdar Taşçı vol.32154356545656754

bakın görün fatih hoca bildiğinden vazgeçmeyecek, bjk maçında ikinci yarı gol gerekirse melonun yerine, öndeysek selçuğun yerine alacak sneijder ı oyuna

bursa maçında napıcak melo veya selçuk'umu kesicek

yapmayın tek forvet arkasında sneijder bu kadar basit

Fatıh terım bundan sonra 4-3-2-1 oynatmalı bence

<<<<<<<<<<<<<<< Muslera

<<<<<<<<<<<<Hamit semih Dany riera

<<<<<<<<<<<< melo selçuk yekta

<<<<<<<<<<<<<<< sneijder

<<<<<<<<<<<<<<< burak umut

Bence de öyle olacak çünkü bir anda sistemi değiştirmek zor bence schalke maçında 4-2-3-1 e dönecek

Muslera nın da elleri küçük, Sneijder sol da oynamalı, Ujfa çok yaşlı, Eboue sönmüş star para için geldi.

bu takim sneijderle 4-2-3-1 den baska bir sistem oy-na-maz,oynayamaz... anca kendi sahamizda anadolu takimlariyla falan 2-0 olursa cift forvete doneriz veya geriye dustuk artik mac gidiyo ya allah bismillah cift forvet arkasinda sneijder olur

!!!!!!!!!!!!ey yönetim duy sesimizi!!!!!!!!!!!!!!

solbek ve stoper

istiyoruzzzzzzzzz
​

Anadolu takımlarının bu kadar rahat oynamalarının sebebi sol bekimiz olmayışından kaynaklanıyor bence..

CL'de başarı istiyorsan dünya yıldızı beklere sahip olman gerekir bence..

arkadas ama hakli. semih-dany ikilisi ayni anda olmaz. ikiside hamle yapan oyuncu. hic bir takimda bu cekilde ikili olmaz. birisi en azindan lider olmasi lazim lafin kisasi olarak söyleyim. örnek popesu-urfi-song-terry-maldini ve sayre . Dany zaten semihin yedege olarak alindi yada sampionlar liginde kaldiramaz daha semih diye alindi ki urfinin sakatligi planlari alt üst etti. cris alindi ama oda ölmüsdü cokdan malesef.

----Elmander-burak

Emre------------Hamit

-----Selçuk--Melo

Riera------------Sabri

---Semih--Dany

-------Muslera

ile başlar bence Fatih Terim; daha sonra Elmander'i çıkarıp Sneijder i sokar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt