Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fatih terim güvendiği oyuncuyu serbest rol verir. Hagi presmi yapıyodu Sneijder Hagi tarzında oyuncu oyunu yönlendiren oyuncu F.T serbest rol vericektir mutlaka

4-3-1-2 kadrosu kuranlara gülüyorum, bekler zaten zor bitiriyor maclari, birde hic kanat olmazsa orta sahada oyundan düser, macera aramaya gerek yok. 4-2-3-1 oynayacagiz, uefa kupasini alali 13 sene oldu artik 13 sene geriye gitmeye ne gerek var, o dizilis ile türkiye'de kimse basarili olamaz, hep tökezleriz..

Aynen katılıyorum 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 oynamalıyız.

[video=youtube;XMVM6KUFobU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XMVM6KUFobU[/video]

4-3-1-2 kadrosu kuranlara gülüyorum, bekler zaten zor bitiriyor maclari, birde hic kanat olmazsa orta sahada oyundan düser, macera aramaya gerek yok. 4-2-3-1 oynayacagiz, uefa kupasini alali 13 sene oldu artik 13 sene geriye gitmeye ne gerek var, o dizilis ile türkiye'de kimse basarili olamaz, hep tökezleriz..

olay budur işte

[video=youtube;YxUFomfJM14]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YxUFomfJM14[/video]

korner nasil kullanir ogrensin sneijder! :lol:

yok varsayimlar ustune konusuyoruz,ayrica 5yil arsenalde sag bek oynamis eboue yi ilk geldiginde oynatmadigi yer kalmamisti f.terimin en son sag beke koydu daha unutmadik onu

abi sorma ya eboue sol açık sabri ön libero oynuyordu senenin başında, fitil oluyodum resmen :D

Stoper olarak en makul isim Serdar Taşçı gözüküyor ama kulübü bize satmaz onu bence

Şöyle bide diyorlar Ego kurbanı olur Sneijder diyorlarda

Fatih Terim Hagi ile çalışmış ve onu en iyi anlayan teknik adamlardan biri

Teknık olarak eksik yonleri var hocanın tamam ama yardımcıları var orada ve kendısınıde hata yapmıcaktır :yenieek:

yok varsayimlar ustune konusuyoruz,ayrica 5yil arsenalde sag bek oynamis eboue yi ilk geldiginde oynatmadigi yer kalmamisti f.terimin en son sag beke koydu daha unutmadik onu

iyide abi eboue orta sağ içte oynayan birisi.

hazırlık maçlarında ozaman çoğu adam gelmemişti hatırlatırım.. servet-.g.zan vardı defans..

sabriyide denedi o dönem. snejder bu. hoca kendi ayağına kurşun sıkar zorunlu olmadıkça başka mevkide oynatması. zaten herkesin yeri belii.

bi engin var sürekli yer değiştiren.

Fatih hoca inşallah bizim foruma üye değildir :D

Rubin Kazan ile anlaşan Fransız Yann M'Vila, bir kulüp yetkilisinin açıklamasına göre; Roma'da sağlık kontrolünden geçiyor. (Sport Express)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt