Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lyon forveti Lissandro Lopez'in ara transfer döneminde Juventus'a kiralık olarak gitmesi artık an meselesi.(Sky)

iste sikintimiz zaten o,bas bas bagiriyoruz bu takima kanat oyuncusu lazim diye ama nerdeee

abii o konuda hem fikiriz ama bu dönem böyle.. kilit açacak adam aldık. seneyede ben kanat forvet bekliyorum.

arif-hakan yapmak için. burak hadi diyelim- oraya ageuro-m.suarez gibi dolaşan kanat-forvet gerekli..

iyide abi eboue orta sağ içte oynayan birisi.

hazırlık maçlarında ozaman çoğu adam gelmemişti hatırlatırım.. servet-.g.zan vardı defans..

sabriyide denedi o dönem. snejder bu. hoca kendi ayağına kurşun sıkar zorunlu olmadıkça başka mevkide oynatması. zaten herkesin yeri belii.

bi engin var sürekli yer değiştiren.
murat eboue nasil orta sag ic oluyo ya,adam 3-4 yil once dunyanin en iyi sag beklerinden biri olarak gosteriliyodu.adam safkan sag bek,kendiside soyluyo zaten

Besiktas icin en ideal kadro bu. emrenin yerine belki engin koyarsin ama oda baya formsuz.

murat eboue nasil orta sag ic oluyo ya,adam 3-4 yil once dunyanin en iyi sag beklerinden biri olarak gosteriliyodu.adam safkan sag bek,kendiside soyluyo zaten

ben demiyorum abi, adamın özelliklerine bak görürsün. başarılı olduğu yer elbet sağ bek ama sol içte oynabiliyor..

Ebouenin(Sabri) ve Rieranin(Balta) bek oynadigi takima dünyanin en iyi stoperlerini bile alsan acik verirsin,Semih ve Danny nin aciklari kapatmak icin canlari cikiyor.

Eboue milli takımında da sağ ön ve iç oynadı. Bana göre saçmalık ama.

M'Vila Rubin Kazan'a mı gitti gerçekten?

ben demiyorum abi, adamın özelliklerine bak görürsün. başarılı olduğu yer elbet sağ bek ama sol içte oynabiliyor..
peki sana gore en verimli bolgesi neresi murat...bence sag bekten baska hicbir yerde oynamaz,he yeniliyosundur artik allah ne verdiyse yuklaniyosun defansi ucleyip eboueyi sag one atabilirsin risk alarak ,okadar yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt