Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bjk'nın sağ beki Hilbert çok kötü durumda Aydın solda rahat geçer onu Emre çalım atmak değil üstüne gidemez şut çeker direkt :sad007:

Ciddi misin? Geçen sezon hangi maç hatırlamıyorum, sol kanattan kontratağa kalkıp penaltı yaptırmıştı, Necati'ye yapılmıştı sanırım penaltı.

Çok kez sol açıkta şans buldu Aydın, direk sol açık başlamadığı maçlarda bile zaman zaman sol kanada geçti. Kısaca oynayabiliyor, gayet de iyi oynuyor açıkçası.

Ben o zaman yaslanmisim cidi anlamda. cididen hic hatirlamiyorum nedense :SS: sizde baya fil hafizasi varmis.

bu cekilde de uyar aslinda

göbekte 3 tane klas adam olur anlarim da zaten kendi mevkisinde vasat olan hamiti düzgün izleyelim diye kalede bile deneyecegiz yakinda, benim umudum yoktu olmayacak da. kontenjan olmasa teklif bile götürmezdik bu adama emin ol. sezon sonu da reyisligi bir kenara birakip elmanderi gönderip adam gibi bi forvet alma vakti geldi.

Muslera bu maçtada topu dikmezse artık öbür boyu top dikemez herhalde :( (dany'e kullandırıyor aut vuruslarını)

Ben o zaman yaslanmisim cidi anlamda. cididen hic hatirlamiyorum nedense :SS: sizde baya fil hafizasi varmis.

Yok ben de pek maç hatırlamam aslında ama Aydın'ı sol kanatta izlediğim çoğu kez beğendiğimden algıda seçicilik diyelim :D

göbekte 3 tane klas adam olur anlarim da zaten kendi mevkisinde vasat olan hamiti düzgün izleyelim diye kalede bile deneyecegiz yakinda, benim umudum yoktu olmayacak da. kontenjan olmasa teklif bile götürmezdik bu adama emin ol. sezon sonu da reyisligi bir kenara birakip elmanderi gönderip adam gibi bi forvet alma vakti geldi.

aslinda engin hamitin yerine koyardim ama formda olan engin olmasi lazimdi. muthis orta saha olurdu o zaman cididen.

transfer nöbeti böyle giderse yakında topu tutar.. bu ne la..

stoper mevzusu geçiyor duyum yok...

İ.T ve Veli bol bol faul yapacaktır Xelçuk ve Sneijder göreve :cool:

valla sneijder geldi hos güzelde. yine burda bazi sayfalari okurken insan utaniyor.

muslera vasat, gözümüzde büyütmüsüz.

eboue ve riera gibi beklerin varken cok acik veriyorsun

semih ve dany avrupa standartlari icin yetersizler

melo göz boyuyor

selcuk kosmuyor

emre vatan haini, pkkli, lincoln ve abraham´i vuran adam

burak bos kaleye gol atmakdan bise yapamiyor

.

...

.

.

ama bi bakiyorsun. son senelerde adam gibi oynamayan adamlara tapiyorlar bknz. moussa sissoko vs..

dany ye cok haksizlik yapiliyor,cok iyi stoper sadece biraz daha basit oynarsa benim dany den bi sikintim yok,servet kazmasina 20 bin kisi ayibogan diye bagirip bagrina basar ama dany gibi adami begenmeyiz anlamiyorum ben bu isi

Fatih hoca'ya desen ki hocam iki kere iki 4 eder diye, hayır 5 eder diye inatlaşır öyle bi karakteri var hocanın..

Aynı şekilde Sneijder sol açık oynamaz hocam desen, ömrü billah sol açık oynatır Sneijder'i...Ben ders almam,ders veririm hesabı..

Fatih hoca'ya desen ki hocam iki kere iki 4 eder diye, hayır 5 eder diye inatlaşır öyle bi karakteri var hocanın..

Aynı şekilde Sneijder sol açık oynamaz hocam desen, ömrü billah sol açık oynatır Sneijder'i...Ben ders almam,ders veririm hesabı..

artık öyle değil hoca

dany'e asla güvenmem ben sahsen, sagi solu belli olmayan bir oyuncu, tek hamlelik adam zaten, o hamle yerinde olmadigi zaman hep gol yiyoruz. savunmanin kötü durumda olmasinin sebebi de kaliteli bir stoperin olmamasidir, ligde falan idare eder demeyin, kasimpasa bile gümbür gümbür geliyor, özeti izleyin ilk goldü galiba bizim dany'i madara ettiler.

hatirlamiyorum simdi . ola bilir. peki nasildi ?!

[video=youtube;irXYOrogq3Q]https://www.youtube.com/watch?v=irXYOrogq3Q[/video]

Mesela Netenya maçında sol açık oynamıştı. 1. golün asistini Barış'a, 2. golün asistini Keita'ya, 5. golün asistini de Nonda'ya yapmıştı.

İyi bir maç çıkarmıştı o gün.

Biraz kıpırdanma olmuştu. Ama yine klasik Aydın yani. Biraz kıpırdandı, sonra performansı yine düşmüştü.

dany ye cok haksizlik yapiliyor,cok iyi stoper sadece biraz daha basit oynarsa benim dany den bi sikintim yok,servet kazmasina 20 bin kisi ayibogan diye bagirip bagrina basar ama dany gibi adami begenmeyiz anlamiyorum ben bu isi

Semih ile yanyana hem oyun kurmada hem top karşılamada dengesiz oluyorlar. İkisi de tek hamleli. Adama bodoslama dalıyorlar.Daha akıllı, top yapabilen bir adam istiyor hoca oraya. Yoksa ayrı ayrı Semih de Dany de çok iyi oyuncular.

danny biraz damdan düşer gibi oldu, herkes ujfa kitlenmişti. alışamadı çoğu kişi.

riskli oynuyor. zamanla düzelir elbet ama hani tam viraja girmişken böylee daha iyi olsunn..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt