Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

REnktaşlar şu ingilizceyi en çabuk öğrenmenin yolu nedir?

aynen. bazen düşünüyorum bu adam teker teker adamları geçer peşine takardı hepsini kayserideyken. bize gelince sanırım sisteme uyum sağlarken bazı özellikleri geriledi. şimdi sneijder gelince ona daha uygun bir sistemde oynayabiliriz. 4-4-2 dizilişinde tam bir kanat gibi oynayamıyor içeriye kat etmek zorunda. şimdi 4-2-3-1 gibi bir dizilişle oynarsak o zaman kanat oyuncusu özelliklerini gösterebilir bence.

katılıyorum. sneijderin ayağına top geldiğinde herkes hucumu düşünecek. çok daha farklı bir öz güven gelecek oyunculara. ortasahadan forvete nokta pası atıyor adam nasıl öz güven gelmesin takıma. :)

2010'dan beri ülkemizde olan bir futbolcu ve sayısız kez maçını izleyerek vardım tabii 1 maçla yapmam gerekirdi.

Üstadım aslında konu gereksiz yere çıkmaza giriyor bu belkide amrabat ile ilgili 100. tartışma diğerlerinde sonuç çıkmadı şimdi de çıkacağını sanmıyorum , hepimiz futbol dan az çok anlarız ,kimi fazla kimi az

Amrabat günümüz futbolun gereksinimlerini taşıyan bi kardeşimiz fizik, oyun görüşü,hız, vs vs ama bütün futbolcular her sistem de aynı görüntüyü vermez konu bu yüzden çıkmaza giriyor sanırım

kimimiz kanat oyuncusu olarak keita ve türevlerini severiz, üst düzey teknik , yumuşak bilekler , vsvs kimimiz de daha mücadeleci , oyun temposu yüksek , buna nazaran teknik ve bilekler diğer örneğe göre daha vasat

Ama amrabat yeteneksiz , leş ,ölü, tarzında kelam edilecek , çöpe atılacak bir futbolcu değil ( sizin böyle söylediğinizi belirtmiyorum böyle tanımlayan arkadaşlar var ) bu tarz yazılar yazıldığı zaman en güzel yazanı yazdığı ile başbaşa bırakmak

sonuç : Amrabat şu an bizim futbolcumuz bize düşen ondan daha iyisi gelene dek desteklemek , beğenmeyen elbette olacak bu takımdaki diğer futbolcular için de geçerli , selçuk için bile ne yazılar okudum buralarda :)

Eskiden Salih, Okay Yokuslu gibi gencleri Terim affetmezdi. Alirdi

Yetenekli gencleri boslamamaliyiz. Ama herhangi birini degil, en yeteneklisi kimse, gidip alacaksin.

Alacaksin, direk kiraya vereceksin 1 sene. Ama futbolcu senin olacak

BBUVS5YCQAI4ude.png

Eskiden Salih, Okay Yokuslu gibi gencleri Terim affetmezdi. Alirdi

Yetenekli gencleri boslamamaliyiz. Ama herhangi birini degil, en yeteneklisi kimse, gidip alacaksin.

Alacaksin, direk kiraya vereceksin 1 sene. Ama futbolcu senin olacak

en yeteneklisi ne oğuzhan ne de salih..en yeteneklisi bucasporlu taylan antalyalı,onu da fatih hoca geçen yaz çok istedi...ama 5 milyon avro mu ne değer biçmişler.bu sezon sonu alır fatih hoca onu.en iyisi o çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt