Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vertonghen a cok mi benzer tarzi? Benim her hafta izledigim, Ajax'ta oynayan sag ayakli, ikili defansin saginda oynayan Alderweireld mi bu? Adam HIC Vertonghen'a benzemiyor. Vertonghen topu alip, kayip etmeden one giderek, bazen iki uc adam eksiltip, ayaga pas atan bir defans oyuncu(ydu, Ajax ta). Alderweireld tam tersi uzun top oynayan, basit oynamaya calisan ve bazen uykuya dalan bir defans oyuncu.

vertonghen'ın ayağı daha iyi doğrudur..alderweireld'ı öyle bir anlatmıssın ki gökhan zan'ı anlatıyorsun sandım bir an için.bana göre çok potansiyelli bir oyuncu..

E ile X?

Tövbe yarabbi..

özlenecek-galatasaraylı-futbolcular_41802.jpg

:lol:

Kamil abi hayırlı olsun Cris e taş cıkartır valla

Sene sonunda Arsenal a giderse gorusuruz ..

Ne alaka? Semih le birlikte 10 yil oynar dedigin adam Semih'in mevkisinde oynuyor. Sacmaladigin burdan belli zaten.

alderweireld'in vertonghen'den farkı yok..onun kadar iyi bir defans oyuncusu bence..

Alderweireld'in Vertonghen'den farki yokmu? Oha. Alderweireld utangan, sesi solugu cikmayan, bazen uyuyan ve uzun top oynayan bir defans oyuncusu.

Vertonghen Hollanda liginde son sezonda en iyi futbolcularindan biriydi: hirsli, guclu, lider, adam eksiltebilen bir solak. Uzun ve kisa toplari isabetli ve teknigi yuksek olan bir defans oyuncu. Yazdiklarim butun ozellikler Alderweireld'de eksik. Lutfen, bari 5 senedir full Hollanda ligini takip eden, ozellikle Ajax'i izleyen birisine bunu yazmayin bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt