Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Cevap: Transfer Nöbeti
İşte iluminati bu
İşte iluminati bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hız , çeviklik ve oyun kurma nasıl abi sende ? bide kafa toplarına çıkabiliyomusun ? Videon falan varmı hiç izlemedim seni de![]()
Simon Kjaer'i alalım işte hazır Sniejder gelmişken ben gelmem demez hem niye duruyorlar anlamıyorum.
Hız , çeviklik ve oyun kurma nasıl abi sende ? bide kafa toplarına çıkabiliyomusun ? Videon falan varmı hiç izlemedim seni de![]()
Nefes alabiliyormusun diye sor önce istersen![]()
Domingo Cisma - Oyuncu profili - transfermarkt.tr - Buda gelebilirmiş
En çok istediğim oyunculardan biri ama Hazır Sneijder gelmişken ben gelmem demez demeni pek anlayamadım . Bir sual : Kjaer Hollandalı mı oldu ?
A ve L harfi varsa Lugano hayirli olsun diyebilir miyiz ?
6 yaşında kardeşim var bu fotoğrafı gördü gece gece çocuk 5 dakikadır kahkaha atıyor durduramıyorum![]()
Carvalho ='(
Ne alaka? Semih le birlikte 10 yil oynar dedigin adam Semih'in mevkisinde oynuyor. Sacmaladigin burdan belli zaten.
Alderweireld'in Vertonghen'den farki yokmu? Oha. Alderweireld utangan, sesi solugu cikmayan, bazen uyuyan ve uzun top oynayan bir defans oyuncusu.
Vertonghen Hollanda liginde son sezonda en iyi futbolcularindan biriydi: hirsli, guclu, lider, adam eksiltebilen bir solak. Uzun ve kisa toplari isabetli ve teknigi yuksek olan bir defans oyuncu. Yazdiklarim butun ozellikler Alderweireld'de eksik. Lutfen, bari 5 senedir full Hollanda ligini takip eden, ozellikle Ajax'i izleyen birisine bunu yazmayin bari.
A ve L harfi varsa Lugano hayirli olsun diyebilir miyiz ?
Yöneticilerimizin fransada olması fransa liginden bir oyuncu alacagımız anlamına gelmiyor bilginize , fransayla ilgili ama fransa da oynamıyor olabilir .
Yöneticilerimizin fransada olması fransa liginden bir oyuncu alacagımız anlamına gelmiyor bilginize , fransayla ilgili ama fransa da oynamıyor olabilir .