Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Kamil abinin içinden gelen herşeye güveniyorum :lol:

yaw stoper veya sok bek alinmadan bu is noktalanmaz,yaman akinci kimdir necidir.dedigi bildirildi,soyledigi belirtildi,edinilen bilgilere gore vs vs vs

Bence Alper Potuk bombasını da patlatacaklar sanki. Kaynak: İçses :)

Bu ortamda ligimizden topçu alınmaz gerçekten çok uçuk fiyatlar en iyisi dışardaki yerlileri ikna edeceksin.Gökhan İnler olsa çok iyi olur hem Melo bu performansla yolcu gözüküyor onun yabancı hakkınıda Bekte ya da Forvette degerlendirebiliriz.Ama zor.

Mont baskani:
para-cantasi-1109_ic_5511_334.jpg

bana boyle birsey getirin diyor

Azize:
LandingA_3_Kartlar_odeme_taksit.png

bizde bundan var olurmu diyor :D:asd:

Bu ortamda ligimizden topçu alınmaz gerçekten çok uçuk fiyatlar en iyisi dışardaki yerlileri ikna edeceksin.Gökhan İnler olsa çok iyi olur hem Melo bu performansla yolcu gözüküyor onun yabancı hakkınıda Bekte ya da Forvette degerlendirebiliriz.Ama zor.

Valla Melo artık iyi performans gösterse bile kalamaz bu takımda. Maaşı çok fazla. Artık şu kadro şişkinliğini indirmeye başlayacaklardır. Fatih Hoca iyi bir stoper transferi yaparsa, Dany'i Melo'nun yerinde deneyebilir.

Hersey bir yana devre arasinin en spektakuler transferi Galatasarayimizin su Ana kadar

Belhanda için inter devreye girdi diyolardı , inşallah fenere gelmez o adam .

Yazık kendini bitirir .

barca taraftari artik ne olsunda mutlu olalim der acaba,onlarinkide cok monoton bi hayat oldu hic cekilmez lan:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt