Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bende duyum olmuyor arkadaslar, yillardir anlayamadiniz gitti sunu :-)

bilgi edinirsem paylasiyorum. sagdan soldan duydugum, -misli, -muslu biten cumleleri sevmiyorum. kolpa isi genelde :-)

Oguchi Onyewu gelicek beyler.

hosbulduk tesekkurler.

nobette az kisi gormek insana ilginc geliyor :-)

e millet de farkina vardi artik gece yarilarinda transfer aciklanmadiginin :-)

iyi geceler renktaş,

sneijder transferinde paylaştıgın bilgiler için teşekkür ederim iyi forumlar :yenieek:

toure alex bide lillde ki stoper ile anılıyoruz.bunlar doğru mu yoksa sallama mı sence

Şeref brother, hic Serdar Tasci ismi gectimi korridorlarda??

su asamada duyumcu arkadaslarin "stopere x gelecek" gibi laflarina kanmayin derim.

zira su anda stoper mevkine kimin alinacagi tam bir muamma gibi gozukuyor. acikcasi kimin alinacagini degil hocamiz, baskanimiz bile bilmiyor desem yeridir :-)

basinda adi gecen isimlerin hemen hemen hepsi dogru. herhalde -emin olmamakla birlikte- o ismi gecenlerden birini olcup tartip, uygunluguna gore bitirirler diye dusunuyorum. ancak bu benim dusuncem, edindigim bir bilgi degil. eger o isimlerin hicbiri olmazsa son anda bir baskasina yonelebilirler. fakat gorunen soyle bir gercek var, o da takima ne pahasina olursa olsun stoper takviyesi yapilacagi. hocaya kasimpasa maci sonrasi stoper konusunda soz verildigi herkesce biliniyor.

cok kisa bir süreligine ugradim. oldukca uykum var. uyumadan once girip kisa bir sohbet yapayim dedim :-)

kendinize iyi bakin, herkesin kandilini(gec de olsa) kutlarim.

iyi geceler,

su asamada duyumcu arkadaslarin "stopere x gelecek" gibi laflarina kanmayin derim.

zira su anda stoper mevkine kimin alinacagi tam bir muamma gibi gozukuyor. acikcasi kimin alinacagini degil hocamiz, baskanimiz bile bilmiyor desem yeridir :-)

basinda adi gecen isimlerin hemen hemen hepsi dogru. herhalde -emin olmamakla birlikte- o ismi gecenlerden birini olcup tartip, uygunluguna gore bitirirler diye dusunuyorum. ancak bu benim dusuncem, edindigim bir bilgi degil. eger o isimlerin hicbiri olmazsa son anda bir baskasina yonelebilirler. fakat gorunen soyle bir gercek var, o da takima ne pahasina olursa olsun stoper takviyesi yapilacagi. hocaya kasimpasa maci sonrasi stoper konusunda soz verildigi herkesce biliniyor.

cok kisa bir süreligine ugradim. oldukca uykum var. uyumadan once girip kisa bir sohbet yapayim dedim :-)

iyi geceler,

Tessekurler abi iyi geceler!

Beyler nasilll goll

[video=youtube;qrXTm-_3VJU]https://www.youtube.com/watch?v=qrXTm-_3VJU[/video]

iyi geceler,

Şereftir seni sevmek abi iyi geceler

@mete

Kono'nun menajeri falanmisin? Herhangi bir maddi kazanc elde edecekmisin, bu kadar istedigine göre var bu isin arkasinda bisey...

Tahta uzerinde 11 kuruyolar forumda, o sitenin ismi nedir? Efsane bi kadro yapicam gelecek sezon icin :ka25:

Abi Ricardo Costa diyorlar la Gokhan Zan daha iyi ondan.Adam 31 yasinda yedek formsuz agir Cl de oynamayacak les bir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt