Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Tüm top toplayıcıların kralı geri döndü ve son kez gözükecek( ya da sahaya çıkacak vs.) ... #zaman geçirmek #için #gerekli ... tarzı bi anlam :)

Önceden planlı programlı bir girişimmiş valla şiddete karşıyım ama böyle pi.lerede ayrı bi kılım iyi yapmış Hazard :asd:

Bizim çocuklarda yapardı UEFA aldığımız dönem olur bunlar:) Dövmeyi haklı çıkarmaz. Hazard geri zekalı bir oyuncu olduğunu göstermiş oldu ilk EPL senesinde.

Cevap: Transfer Nöbeti

GÜnümüz dünyasında ekonomide dahi yerli sevdasıyla ayakta kalmazsın. Uluslararası olmak zorundasın. ama bizim futbolumuzu kalın kafalı adamlar yönettiği ve kalın kafalı eski futbolcular yorumladığı için saçmalıyorlar.

O değil sebep. Şark kurnazı Anadolu yöneticileri "daha çok" cukka yapmak istiyor. Olay tamamen bundan ibaret.

Hafiz evvelsi gun gec yattim.. Dun aksam 8de uymus kalmisim ya la.. Onurun son macta yedigi gole baksinlar.. Onur iyi kalecidir ama Musleradan iyi diyemem.. Ama kotude degil kanka.. Muslera giderse en iyi alternatif turk olarak Onurdur ama bu kesin..

Kanka akşam 6da kafayı vurdum uyudum. uyandığımda sabah 5e geliyordu :D :D

Hafiz evvelsi gun gec yattim.. Dun aksam 8de uymus kalmisim ya la.. Onurun son macta yedigi gole baksinlar.. Onur iyi kalecidir ama Musleradan iyi diyemem.. Ama kotude degil kanka.. Muslera giderse en iyi alternatif turk olarak Onurdur ama bu kesin..

Muslera'yı kolay kolay elden çıkaracağımızı zannetmiyorum.

Oktay gel hafız nerdesin sen la. Onur musleradan iyiymiş duydun mu ? :D

Onur'un Muslera'dan iyi Muslera'nın Onur'dan iyi olduğu yerler var ...

Onur mesela birebir karşı karşıya pozisyonlarda yani en can alıcı pozisyonlarda maç kurtaran maç kazandıran pozisyonlarda Muslera'dan çok daha iyi ...

Muslera da Onur'dan mesela yan toplarda çok daha iyi ne yapcağını çok iyi bilen bir kaleci pozisyon alması çok iyi ...

Onur'un Türk pasaportu bizim için inanılmaz önemli birşey ... Kesinlikle Muslera'dan aşağı bir kaleci değil iyi bir takımla çok daha iyi olacaktır ... Riskli bir transfer olmaz tam tersi yabancı kontenjanı konusunda elimizi çok rahatlatır ... Keşke şu saçma kuralı kaldırsalar o zaman hiç gerek kalmaz böyle girişimlere ama bu saçma kural varken aynı kalibrede oynatabileceğin bir Türk varsa onu alıp oynatmalısın ki mesela defansın göbeğinde forvette Burak'ın yanına, sol beke yani yetenekli Türk'lerin yetişmediği bölgelere rahat rahat yabancı transferini yapabilesin ...

GÜnümüz dünyasında ekonomide dahi yerli sevdasıyla ayakta kalmazsın. Uluslararası olmak zorundasın. ama bizim futbolumuzu kalın kafalı adamlar yönettiği ve kalın kafalı eski futbolcular yorumladığı için saçmalıyorlar.

Maalesef sonra neden futbolumuz yerlerde sürünüyor diyorsun. Senin elinde para var doğru yere harcamayı bilmiyorsan bunu yabancı sayısını azaltmakta çare arıyorsan bunun halk arasında bir söz vardır ama hakarete girer diye yazmıyorum.

Muslera giderse bence de Onur gelmelidir.Ona lafım yok.Fakat kontenjan açılsın diye takımın en kaliteli yabancılarından birinin satılmak istenmesini anlayamıyorum.

Hele hele Onur >> Muslera deyip satılmasını isteyenleri hiç anlayamıyorum.

Muslera'ya iyi bir teklif gelirse ve kendisi o kulübe gitmek isterse satılır , bu kadar basit.Zaten Fatih hocada kolay kolay onay vermez Muslera'nın satışına.

bir arkadaşımız sinan enginin şikecilerle adı anıldıktan sonra sneijder ile ilgili söyledikleri daha sonra bizimle anılınca söylediklernden oluşan bir konu açmıştı bulamıyorum yardım edermisiniz

ben teklifi yapıyorum.

2 oyuncu ab statüsünde + 6 ida yabancı hakkı + 2 20 yaş altı +2 alt yapıdan yerli oyuncu bulundurmak kaydı. basketboldaki gibi.

ama 2 alt yapıdan oyuncu bulundurmak kaydı ile.

20 yaşına kadarda 2 oyuncuda genel kadroda ekstradan tutulabilir. yani toplam 10 oyuncu. burda en önemli özellik 2 alt yapı +2 de genç yabancı.

2 yabancılı kadro :lol:

----------------Muslera------

---Hamit---Ömer toprak---Semih--Hakan balta--

------------G.İnler----Selçuk-------

----Kerim frei----Sneijder----Emre çolak----

---------------Burak Yılmaz-----

Muslera giderse bence de Onur gelmelidir.Ona lafım yok.Fakat kontenjan açılsın diye takımın en kaliteli yabancılarından birinin satılmak istenmesini anlayamıyorum.

Hele hele Onur >> Muslera deyip satılmasını isteyenleri hiç anlayamıyorum.

Muslera'ya iyi bir teklif gelirse ve kendisi o kulübe gitmek isterse satılır , bu kadar basit.Zaten Fatih hocada kolay kolay onay vermez Muslera'nın satışına.

Muslera'ya gelicek maksimum transfer bonservisi 12-16 arası daha yukarda bir şey geleceğini sananlar yanılıyor.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bizim çocuklarda yapardı UEFA aldığımız dönem olur bunlar:) Dövmeyi haklı çıkarmaz. Hazard geri zekalı bir oyuncu olduğunu göstermiş oldu ilk EPL senesinde.

Zaman geçiriyolar top toplayıcılar ona bişey demiyorum dünya genelinde olan bişey ama bu zaman geçirmenin de ötesinde bişey hani sinirleride alt üst eden bir hareket yanlış hareket Hazard'ın ki hiç de sevmem ama anlayabiliyorum ... Zaten sanki topa vurmaya çalışmış top da direk öbür taraftan çıkmış :asd:

Yabancı sınırı kaldırılmasın hadi başka çözüm bulayım.

10 yabancı oynatabilme hakkı artı yabancı transferi konusundaki sınırlama kalksın böylece 8 tane kadroya Türk oyuncuda sokmuş olacaksın bu kadar basit.

2 yabancılı kadro :lol:

----------------Muslera------

---Hamit---Ömer toprak---Semih--Hakan balta--

------------G.İnler----Selçuk-------

----Kerim frei----Sneijder----Emre çolak----

---------------Burak Yılmaz-----

yabancısız kadro

-----------onur kıvrak-----------

-hamit--serdar taşcı---semih---h.balta---

-------g.inler---yekta-----

--kerim frei------selçuk------mesut özil----

--------------burak-----------

ahahaha:D

AB pasaportlu oyuncularda sınır olmasa keşke ama gelen oyuncularda milli olmuş olma sınırı ve alt yapıdan da en az belli sayıda oyuncuyu kadroda bulundurma gibi bir düzenleme gelse hem milli takım için futbolcular yetişir hemde klüp bazında başarılar artar ama tüpçülerin yönettiği futbolumuzda böyle kararlar alınırmı bilinmez :mad:

bir arkadaşımız sinan enginin şikecilerle adı anıldıktan sonra sneijder ile ilgili söyledikleri daha sonra bizimle anılınca söylediklernden oluşan bir konu açmıştı bulamıyorum yardım edermisiniz

Şerefsiz + Sinan Engin + Sneijder diye google arat bulursun videoyu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt