Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zannetmiyorum ayrılmak isteyeceğini. ayrılmak istese ingiliz-diğer ispanyol takımları-frans filan üşüşür başına.

mevcut kadrosunda valencia 3 stoperden en iyi durumunda..

Bence de ayrılmak istemiyordur da menajerler niye oyuncuyu bi yere önerme peşindeler o zaman :D

Adil Rami'yle geçen sene ManU ilgileniyordu. Hatta sözleşmesinde 25M€ serbest kalma maddesi var falan deniliyordu. 12-13M €'dan aşağı fiyat çekmezler. Bizim skala max. 7M€ civarında. Yani Rami, Alex ve Chedjou'yu unutun. Toure, Granqvist, Serdar Taşçı hatta John Terry:asd: bile daha yüksek ihtimal.

Bildigin sokak serserileri aslinda.. Burda cokca mevcutlar en sevilmeyen tipler..

Adamlarda mentalite yok

aynen katılıyorum..

afrikalı oyuncuların başarılı olması nedeni belli, büyük takımların oralarda okulları olmaları- alt yapıdan fiziklerinin yanına mentalite savaş ruhlarını eklemeleri. yetenekli olanları görüyüruz öyle veya böyle sürekli oynuyorlar..

açık alan oyuncuları hepsi. bileklerine hakimler. ama açık ve net. kısa süreli patlamalar dışında süreklilikleri asla olmuyor. zaten olsa dünya piyasında ismi sayılır oyuncu olur. varmı hatırlayan doğru dürüst bir faslı oyuncuyu 5 sene boyunca istikrarlı şekilde devam edenn...

Yok bencede o yüzden uzak durmak lazım. Çoğu Kuzey Afrikalı oyuncu böyle.

Bu arada Fatih hocaya sesleniyorum. Hocam kurban olayım Sneijder'i hiç olmadı bi 5-10 dakika oynat da bir kaç resmini alsınlar. Forum İnter formalı avatarlarla doldu taştı.

Transfer Nöbeti

stoper alacağın yer fransa-ingilteredir bence.. gerisi yok. sürekli oynayan bu adamlar. diğerleri 1 yıl iyi 2 yıl beterler...

Ramo fransadan gitti ama galiba bilmiyorum.. Benim Rami'ye yavas demme Fifada cok yavas Fut kartlarinda..

Hani sacma gelebilir ama onlarin verileri genellikle 95% dogrudur..

Gercekti nasil bilmiyorum? Tabi maclarini seyrettim boga gibi adam ama birazda atletik olmali topcu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt