Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Moussa Sissoko'da gitmiş Newcastle'a :(

millet ucmus. istedigim tek sey ne schalke'yi yenmemiz.

bu sene superlig'te sampiyon olmamiz; SART.

Sart olan tek sey bu Sampiyonluk. Tamamen katiliyorum brother.

Sampiyonlar liginde gruptan cikmamiz taraftarin hepsinin gönlünden gecen ve kabul görecegi bir performans olurdu.

Simdiki durum ise cok ilginc. Toplum ve taraftar olarak rakibin ismine bakiyoruz sonra OHA ! biz bunlari eleriz yeneriz diye düz mantik yapiliyor. Bunun yapilmasini da söyle yorumluyalim. Rakipler arasindan en "zayif" olarak algilanan Schalke cikti karsimizi bu "zayif" algilamasa bir cok taraftari cok yaniltiyor ve cok gereksiz bir stress/baski yaratiyor. Evet Schalkeyi eliyecegimize ben de iyimser bir sekilde bakiyorum ama elenirsek asla kizmam. Sezon öncesi kafama yerlestirdigim gruplarda mümkünse bir üst tur olmazsa en az Avrupa ligine katilmamiz.

Amasi var.. sezon öncesi hic bir sekilde olmamasini kabul etmiyecegim sey lig Sampiyonlugudur. her yol burdan geciyor! Kendi ligimizi hafife alirsak sonra birden ters köse olmamiza yol acabilir. 2010-2011 ile 2019-20 sezonlar arasinda en az 6 Sampiyonluk yasamak istiyorum ki tam bir hegemonya gibi birsey olsun.

SAMPIYONLUK EN ÖNEMLISI!

2014-2015 reis.

kap açıkmıdan sonra en çok sorulan 3 sorudan biri.

1-kap açıkmı

2-yabancı sınırlaması ne zaman

3-bu oyuncu gelirse şpl oynyabilirmi??

Cok sacma, yerli kalite artmaz, ne yapar'larsa yapsin'lar.

Türkiye 1.Lig'de kümeye oynayanlar, Almanya'da 3.Lig'te küme'ye oynayanlar kadar kaliteli, net.

Bayern Münih transfer icin 278 milyon Euro bütçe ayırdıklarını açıkladı!!!

Dogru hatirliyorsam bunlarin saga sola borcu da yok... Yani dev kulüplerin arasinda en saglikli maddi yapi Bayern Münih de... Yillardir böyle oldu zaten yine böyle devam eder.

Fenerbahçe 20.000 lira transfer ücreti teklif ettiğinde, ben Galatasaray'la 8.000 liraya anlaştığım gün mutluluktan uçuyodum.-Metin OKTAY

seni sevenleri bir kere üzdün baba:sad007:

[video=youtube;FzGZ5GuWZ3A]https://www.youtube.com/watch?v=FzGZ5GuWZ3A[/video]

Sneijderin bu sezon oynadığı maçlardan birisi. Sadece pozisyonlara ne kadar etkisi olduğuna bakın.

Bayern Münih transfer icin 278 milyon Euro bütçe ayırdıklarını açıkladı!!!

Hepsini A Takim icin ayirdiklarini sanmam.Munih in suan yapmak istedigi A Takimdaki oyun sistemini 5-6 yasindaki Bambinolardan baslatip,A Takima kadar tüm genc Takimlar ayni sistem oyniyacak.Bunun icinde Guardioladan daha önemli transferleri matthias Sammer.

Dogru hatirliyorsam bunlarin saga sola borcu da yok... Yani dev kulüplerin arasinda en saglikli maddi yapi Bayern Münih de... Yillardir böyle oldu zaten yine böyle devam eder.

Düne kadar Dortmund a borç bile verdiler:D

Bırakın Türkiyeyi dünyada hangi klüp hangi klübe böle bir kıyak yapar:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt