Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bayern'de yapı cok saglam Sadece alman futbolu icin degil dünya futbolunu yöneten adamların hepsi yönetimde saglam yapılanmalarıda var büyük oynıyacaklar o yuzden kadronun cok degişcegiini düşünüyorum bi nevi galacticos kurmaya calısıcaklardır

hayir pepe'yi yazsa nolacak, 25 milyonluk stoperi nasil transfer etmeyi dusunuyodunuz renktaslar? :trollface:

seneye 18lik kadroya sadece 6 yabanci oyuncu alabiliyorsun, yedekler dahil

Bu kural değişmezse seneye toplam 6 yabancımız olacak demektir.

İlk 18 dışında yabancı bulunduracağımıza ihtimal vermiyorum.

Muslera-Eboue-Dany-Ujfa-Melo-Riera-Sneijder-Amrabat-Elmander-Baros eldeki yabancılar.Etti 10.

Baros zaten gitti gidecek.

Ujfa sezon sonunda zaten gider.

Melo'nun bonservisi alınmaz.

Elmander satılır.:sad007:

Riera ve/veya Amrabat satılır.

Sezon sonunda büyük temizlik olacak.

Erhan Telli Pepe diye tweet atmış yoksa ?

pepee_koyde.jpg

Hayırlı olsun:Z3:

Abi yaşım itibariyle açıkcası hep GS fakir takım "yok oğloom işte başkanınız para dileniyo" edebiyatı ile büyüdüm bu ülkede şimdi bu kadar eli bol harcamalar yapmamızı garipsemedim dersem yalan olur samimi olarak o yüzden böyle düşündüm tabii dile getirmemde ki en büyük etken takımın sergilediği yetersiz performans.

Doğrudur sizin dönemler pek hoş geçmedi , bizim yaş gurubu çok şanslı 96-2001 gibi bir döneme tanıklık etti ( hem tanıklık ,hem idrak,hem de ciğerlerine kadar çekti o güzelliği:) ) şimdi başlayan süreç te enaz o kadar güzel olucak inş.

şuan mali yapı çok iyi durum da bu yüzden tasalanma diyorum o günleri veya daha güzellerini yaşarmıyız bilmiyorum ama işler yolunda keyfine bak :)

Dogru hatirliyorsam bunlarin saga sola borcu da yok... Yani dev kulüplerin arasinda en saglikli maddi yapi Bayern Münih de... Yillardir böyle oldu zaten yine böyle devam eder.

Borcu birak en son 4 yil önce Banka hesaplarinda 350 milyon lira sicak paralari vardi,ki bu her yil 50-100 milyon artiyor.

Muslera-Eboue-Dany-Ujfa-Melo-Riera-Sneijder-Amrabat-Elmander-Baros eldeki yabancılar.Etti 10.

Sneijder kalıyo de mi?

Bir transfer neleri değiştirebiliyormuş gördük. Böyle büyük adamlar gelip, Avrupa'da başarılarımız arttıkça yurtdışında birçok ülkede kanal satın alacaktır yayınlarımızı.

Muslera da satılacak büyük ihtimalle 20 milyon civarı bi rakama :sad007:

Seneye 6+2 yabancı kuralı.

Drogba diyenler ne saçmalıyor yabancı sınırlaması 8'e çıktı da biz mi duymadık?

drogba yalanda stoper ne oldu stoper vaktimiz mi çok bizim

Bir transfer neleri değiştirebiliyormuş gördük. Böyle büyük adamlar gelip, Avrupa'da başarılarımız arttıkça yurtdışında birçok ülkede kanal satın alacaktır yayınlarımızı.

Böyle isimleri transfer etmek tabiki bir sekilde reklam yapar ama burda cok büyük kusur TFF'de dir bu kadar mi zor bizim maclari yurt disina satmak? Ver ucuzdan gitsin heleki müslüman ülkelere bir cok kisi takip eder. Gittikce fiyati da artirabilirsin sonucat marka degerini artirmak ve her yerde bilinmek izlenmek...(şikeciler iste her hali ile ligimizi batirdilar tek çagre yine Galatasaray)

andres granqvist gelsin transfer mansfer kapansin.

4 mio genoa'ya, kendisine 1.8 mio. 3+1 sozlesmesi.

bosverin simdi harbi diyorum yeter bize granqvist. tas gibi adam. agiri magiri bosverin, semih-dany hizli iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt