Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o adamlar bu mevkilere har vurup harman savurarak gelmediler. Parayı en iyi şekilde kullanmanın yolunu bildikleri için geldiler ve bunu Galatasaray için yapıyorlar şu anda.

Yönetimden bahsetmiyorum.Mesela ferit çıkıyor sowu alıyor ama bizde durum öyle değil.Ya yönetimin içindesin ya karşısında.Yönetimde olmayıp da şu takıma 2 kuruş faydam olsun diyen yok.Divan olur herkes yapar eleştirisini ama ne üstlerinde ki ne saatte ne kravatta Gs amblemi olmaz.

Newcastle United, Moussa Sissoko ile anlaşma sağladı. Sissoko'dan edinilen bilgilere göre kulüpler arasında anlaşma henüz sağlanabilmiş değil. (Sky Sports)

Fenerbahçe ile Bate Barisov arasında oynanacak maç seyircisiz oynanacak.

Neyse sezon sonu görürüz :)

Yönetimden bahsetmiyorum.Mesela ferit çıkıyor sowu alıyor ama bizde durum öyle değil.Ya yönetimin içindesin ya karşısında.Yönetimde olmayıp da şu takıma 2 kuruş faydam olsun diyen yok.Divan olur herkes yapar eleştirisini ama ne üstlerinde ki ne saatte ne kravatta Gs amblemi olmaz.

Valla k.bakmayın ama dün birşey paylaştım, dedim ki yanan binamıza güzel bir kütüphane oluşturalım. Güzel bir kampanya başlatalım dedim ama kimseden gık çıkmadı. Şimdi hangi yüzle adamlara trilyonlarınızı harcayın dicez?

Bugün bir insanının parasına muhtaç kalan kurum yarın onun malı olmuş demektir. Şükürler olsun Galatasaray' ın maddi olarak böyle desteğe ihtiyacı yok

ftw nin çok güvendiği arkadaşına göre drogba ile ilgileniyormuşuz :D

Birazdan yine kuşların resmi site açıklama yapar: "3 Temmuz'dan bu yana süregelen..."

Valla k.bakmayın ama dün birşey paylaştım, dedim ki yanan binamıza güzel bir kütüphane oluşturalım. Güzel bir kampanya başlatalım dedim ama kimseden gık çıkmadı. Şimdi hangi yüzle adamlara trilyonlarınızı harcayın dicez?

Nerden biliyosun gık çıkmadığını? Yaptığımız her bağışı ortada bağıralım mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt