Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çıldırt bizi Ünal Başkannnnnn :ayatollah::ayatollah:

drogba kiralanır bence gelecekse mükemmel olur elmander mi drogba mı?kendize gelin be:)

Drogba tartışmaya açık bir isim değil. Balta+Zan oynasın Drogba gelsin. Bu kadar net bir durum bu. Şımarıklığın lüzumu yok :D Dünyanın tarihine adını yazdırmış bir adam.

Drogbadan önce ihtiyacımız olan mevki belli.Sanmıyorum sezonu tehlikeye atcaklarını stoper kesin alırlar

Ha şu var.Drogbayı alırsak 2 yersek defans yüzünden 5 atarız her türlü şampiyon oluruz :D Ama CL' de söker mi bilmiyorum onu

Drogba Çin'de senelik 15 milyon euro alıo, şaşırdınız mı siz nerden çıkıo bu söylentiler anlamıyorum ha

Stoper , Sol bek dururken Drogbayı almak saçmalıktır!

Ne var yani 6 aylığına kiralasak sadece schalke maçlarında oynasa bile yeter

yav neyi yetecek, gecen sezon iyi durumdaydi bu sene ölüp gitmistir adam cin'e transfer oldu, orada bitmis olma ihtimalini %90'dan bile yüksek buluyorum.

fatih terim de bu transfere izin vermez.

Drogba gelsin diyenlerle keita gelsin diyenler aynı kafa da hiçbir mantığa sığmıyor.

Stoper ve ya solbek gelirse gelir o da şüpheli

Kolo Toure veya Chedjou gelsin Baska Transfer istemem..bu sene yeter bu kadro..gelecek sene bakariz artik ..Tevez olur Gökhan Inler olur ,aliriz birseyler :)

drogba gelsin tük bir tane stoper alınsın işte super olur.al serdar taşçıyı

Drogba gelsin hakan baltaya bile razıyım beyler o derece diyorum şerefin ilgileniyoruz demesini bekliyorum:yenieek:

Drogba Çin'de senelik 15 milyon euro alıo, şaşırdınız mı siz nerden çıkıo bu söylentiler anlamıyorum ha

Orası Çin böcek yiyip 15 mil euro alacağıma burda adam gibi pilavüstü kuru yiyip yıllık 3.5 mil euro alırdım ben olsam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt