Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba kisa vadede bize herseyi kazandirir. Drogba bu beyler. Adam hayvani bir forvet ya.

Onu Türkiye´de durduracak stoper yok. Cift stoper tutmaya kalksin, yine tutamazlar Drogba´yi.

Bence 1.5 yillik kontrat önerildi ona.

abi birde şöyle birşey var eger tek forvet oynayacaksan drogba gibi bir adamın olucak tank gibi aldımı topu saklıcak sırtında 2 defansla dönücek ama bunu yaşını başını almış çinlere gitmiş drogba yapar mı artık bilemem

burak a nolcak denirse burak ı sag açık olarak izleyebiliriz

Bence takımla bu kadar oynamak iyi bir şey değil. Burak'ın sağ açıktaki performansını herkes biliniyor. Tamam Burak da kim Drogba'nın yanında diyebilirsiniz ancak bir oyuncu düşünün CL'de takımının attığı 7 golün 6'sını atarak gruptan çıkmasında baş rolü oynuyor, sonra buradan kazanılan parayla yerine oyuncu alınıyor. Takım içi dengeyi bozacak şey asıl budur. Drogba'yı takımda isteyenler sadece 6 yabancı içeren bir kadro oluştursunlar. Kesiği defans oyuncularının yiyeceği aşikar. Savunma problemimizin olduğu bir dönemde stoper ve sol bek yerine Drogba'ya odaklanmamız bence hata olur. Hücum savunma dengesini iyi kurmalıyız. Ben mesela Granqvist + Drogba yerine tek başına Granqvist yerine daha az soru işareti taşıyacak bir oyuncuyu tercih ederim.

Reyis, transfer haberlerin doğru çıksın, yanlış çıksın umrumda değil. Sen ne olursa olsun aramızdan ayrılma. Burası Galatasaraylıların meraklısı. Senin de bizden farkın yok biliyoruz.

Drogba meselesine gelince, anlaşılan bizimkiler bir teklifte bulunmuş. Ama Drogbanın orda haftalık 300bin euro. Yıllık 18milyon euro kazandığını varsayarsak biz 5den aşağı verecekmişiz. Zaten adam emekli oluyor, son paralarını kazanmaya bakar, öldürsen gelmez:)

Ben gelmesini isterim, mantığı devre dışı bıraktım artık. Gelsin isterim ama gelmez:)

guzel mesajin icin tesekkur ederim kardes. ancak transfer donemi sona erince uzunca bir sure olmayacagim gibi.

belki ilerleyen zamanlarda hep beraber geceleri transfer nobetine kaliriz. eski transfer nobetlerinin tadi bir baskaydi. bu twitter isi cikti mertlik bozuldu :-)

saygilar,

---------------------Muslera--------------------

eboue-------s.kaya------------toure--------riera

--------hamit-------yekta--------selçuk---------

-------------------sneijder----------------------

---------drogba------------burak----------------

umarım drogba gelmez gercı Terım ıstemez diyorum ama bakalım..

qrangvist ne ya moralim bozuldu pff :o

abi birde şöyle birşey var eger tek forvet oynayacaksan drogba gibi bir adamın olucak tank gibi aldımı topu saklıcak sırtında 2 defansla dönücek ama bunu yaşını başını almış çinlere gitmiş drogba yapar mı artık bilemem

burak a nolcak denirse burak ı sag açık olarak izleyebiliriz

Lan ben Burak'ı sağ açığa koyunca vouvvvv , Drogba gelince hop sağ açık . Allah muhafaza Tevez'i falan alsak adamı top toplamaya göndereceksiniz.

S.Aleyküm

Mavi fille ilgili duyum mu var?

Kadrolara yazılmaya başlamış:)

Yalnız kulüp bu kadar para kaynağını nereden buldu bilmiyorum. Elde mi para var yoksa gelecek başarıya güvenip risk mi alıyorlar?

Drogba gelmez bence...Zaten adam orda cok iyi para kazaniyor.

Bize bi iyi Stoper/Sol Bek daha gerekli gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt