Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2.tura kaldık cl de transferler bile coştu çeyrek finale kalsak seneye yazın hayal bile edemiyorum:ayatollah:

guzel mesajin icin tesekkur ederim kardes. ancak transfer donemi sona erince uzunca bir sure olmayacagim gibi.

belki ilerleyen zamanlarda hep beraber geceleri transfer nobetine kaliriz. eski transfer nobetlerinin tadi bir baskaydi. bu twitter isi cikti mertlik bozuldu :-)

saygilar,

Ya transfer heyecanı farklı bir heyecan. Ama transfer konusu dışında da Galatasaray ile analizini duymak birlikte konuşmak belki de tartışmak isterim. Yani sadece transfer döneminde değil her daim burda ol.

İllaki herşey Galatasaray da değil hani, hepimiz insanız sohbet etmek de güzel...

Sneijder´den sonra Granqvist´e "Pfff" diyebiliriz, ancak saglam stoperdir kendisi. Skora da katkisi var

Drogba´yi alsinlar, arkaya Yalcin´i diksinler, eyvallah derim :D (Saldirmayin)

Sneijder 'li Drogba'lı kadrolarda balta'nın ne işi var la :o

Beğensen de beğenmesen de hakan türkiyedeki en iyi sol bek, yabancı problemi de varken soru işareti de olsa oynasın...

Hakan'ın Türkiyedeki en iyi sol bek olduğuna katılmam mümkün değil ama şu an ki mevcut seçenekte ona mecburuz gibi görünüyor..Aslında anlamadığım birşey de bu Çağlar gerçekten o kadar mı kötü? Adamı 3 senedir hiç adam akıllı oynatılırken görmedik ki, sadece Türkiye Kupası'nda yedeğin yedeği kadrolarla beraber oynatıldı. Adam akıllı bi ilk 11 ile Çağlar'ı denesek belki de verim alıcaz bilemiyoruz ki,adam harcandı gitti bizde..

Bence takımla bu kadar oynamak iyi bir şey değil. Burak'ın sağ açıktaki performansını herkes biliniyor. Tamam Burak da kim Drogba'nın yanında diyebilirsiniz ancak bir oyuncu düşünün CL'de takımının attığı 7 golün 6'sını atarak gruptan çıkmasında baş rolü oynuyor, sonra buradan kazanılan parayla yerine oyuncu alınıyor. Takım içi dengeyi bozacak şey asıl budur. Drogba'yı takımda isteyenler sadece 6 yabancı içeren bir kadro oluştursunlar. Kesiği defans oyuncularının yiyeceği aşikar. Savunma problemimizin olduğu bir dönemde stoper ve sol bek yerine Drogba'ya odaklanmamız bence hata olur. Hücum savunma dengesini iyi kurmalıyız. Ben mesela Granqvist + Drogba yerine tek başına Granqvist yerine daha az soru işareti taşıyacak bir oyuncuyu tercih ederim.

stoper konusunda kesinlikle haklısın abi ama takım içi denge konusunu bilemiyorum ya çünkü bu Drogba 2000 li yılların bence tartışmasız en büyük forvetiydi chealsea de son senesinde bile herkes neler yaptı izlemiştir sadece futbolcu olarak degerlendirilemez drogba futbol dışındada çok büyük bir adamdır kendisi üniversite mezunudur sanırım muhasebe yada siyaset dalındaydı tam olarak hatırlamıyorum ki bu alt yapımıza giren gençler içinden büyük bir ufuk olur

Time dergisine kapak olmuş bir adamdan bahsediyoruz bir ulusun lider olarak bellediği bir adamdan saha içinde ve dışında tam bir liderdir kendisi hem futboluyla hemde kültürüyle alınırsa belki futbol anlamında herkesin kafasındaki katkıyı yapamaz ama saha dışında gerçekten sınıf atlatır

meraba gencler en sonunda Msnimide kurtardım üyeligimde bayadır ziyaretci olarak takip ediyodum oh be özledim forumu

simdi cikmam gerekiyor. mesajlarina donemedigim arkadaslar varsa kusura bakmasinlar lutfen.

sayfalar cok seri ilerliyor, gozumden kacirmis olabilirim.

kendinize iyi bakin, herkese sari-kirmizi gunler.

sevgiler,

:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt