Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba gelirse kısa zamanda iş yapar kesinlikle. Daha dün Milan, Lazio gibi klüpler için ismi geçiyordu. 34 yaş evet fazla ama Drogba ayısından bahsediyoruz :asd: Granqvist'i Hollanda'da oynarken beğeniyordum öne çıkışları iyi bir oyuncu malum uzun boylu zaten hava toplarında da iyi İtalya'da aynı performansı gösteremese de iki senedir oynuyor devamlı. Hoca ilk geldiği sezonda istemişti. Ama Granqvist istediğimiz kalitede bir adam mı uzun süre bizim defans sıkıntımızı çözer mi bilmiyorum. Daha üst düzey bi stoper alınmasından yanayım.

İki transferde olursa sanırım böyle şekillenir kadro

---------Muslera

Eboue-Semih-Granqvist-Riera

----Hamit-Selçuk-Yekta

--------Sneijder

------Burak-Drogba

Drogba diyenlere demediğimi bırakmadım ama iş ciddileşince insan bir hoş oluryor.Az beklemedik afrika aslanını.Ama şu var ki Serdar Taşçı'nın adı geçse daha çok heyecanlanırım

[video=youtube;9IqjJc7HL2U]https://www.youtube.com/watch?v=9IqjJc7HL2U[/video]

Drogba ya hayir demem...

Schalke yi elerliz, Lig de banko sampiyon oluruz.

ama Granqvist mi dedir, bence Danny den okadar cok daha iyi degil...

Mesajları okudum da Drogba'yı istemeyenler var. Geçen sene gelsin diye dua ettikleri adamı şimdi istemez oldular. Acaba Drogba'yı alıp 1 yıl oynatıp yollamayı mı planlıyorlardı ?

Sports TV açın .

Peki bu İsveçli eleman geriden oyun kurmada nasıl ?

Drogba efsane forvettir. Ama Drogba+Granqvist alacağımıza çok daha sağlam stoper alalım derim.

Hakan'ın Türkiyedeki en iyi sol bek olduğuna katılmam mümkün değil ama şu an ki mevcut seçenekte ona mecburuz gibi görünüyor..Aslında anlamadığım birşey de bu Çağlar gerçekten o kadar mı kötü? Adamı 3 senedir hiç adam akıllı oynatılırken görmedik ki, sadece Türkiye Kupası'nda yedeğin yedeği kadrolarla beraber oynatıldı. Adam akıllı bi ilk 11 ile Çağlar'ı denesek belki de verim alıcaz bilemiyoruz ki,adam harcandı gitti bizde..

Renktaş şimdi Çağlar konusunda ne desem boş. Bekler günümüz futbolunda gerçekten önemli. Sonuçta rakip takım kanatlardan gelmeye çalışacak. Bu yüzden kanat savunması çok önemli. Extra olarak rakip kapandığında, ileri kanatlarını baskı altına aldığında, beklerin ileri katkısı çok önemli. Yani bekler gerçekten önemli.

Şimdi Fatih Hoca, önceki hocalar çağlara şans vermediklerine göre antremanlarda gördükleri birşey vardır. Yorum yapabileceğim bir konu değil.

Şimdi birileri haklı olarak bana lafı koyacaktır. Madem bekler bu kadar önemli, neden kaliteli bir sol bek almıyoruz da Hakan Baltayı oynatıyoruz die:) Cevabım yok sıkıştırmayın işte beni:)

yanlız hollandadan bi arkadaşla görüştüm dedim ki bizim burdakiler granqviste burun kıvırıyor (ujfa gibi) ne diyosun dedim ?

-10 numara stoperdir kesicidir ayagı da düzgündür gol de atar baya iyi adamdır bakma sen dedi...

Granqvist Drogba bukadar yabancı nerde nasıl oynayacak çok merak ediyorum...

[video=youtube;sO7nWydA-to]https://www.youtube.com/watch?v=sO7nWydA-to[/video]

sadece bir futbolcu degil drogbanın diger yüzü merak edenler izleyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt