Kubilay Ankara
Kırmızı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 2.409
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Drogba gelirse kısa zamanda iş yapar kesinlikle. Daha dün Milan, Lazio gibi klüpler için ismi geçiyordu. 34 yaş evet fazla ama Drogba ayısından bahsediyoruz
Granqvist'i Hollanda'da oynarken beğeniyordum öne çıkışları iyi bir oyuncu malum uzun boylu zaten hava toplarında da iyi İtalya'da aynı performansı gösteremese de iki senedir oynuyor devamlı. Hoca ilk geldiği sezonda istemişti. Ama Granqvist istediğimiz kalitede bir adam mı uzun süre bizim defans sıkıntımızı çözer mi bilmiyorum. Daha üst düzey bi stoper alınmasından yanayım.
İki transferde olursa sanırım böyle şekillenir kadro
---------Muslera
Eboue-Semih-Granqvist-Riera
----Hamit-Selçuk-Yekta
--------Sneijder
------Burak-Drogba
Drogba gelirse kısa zamanda iş yapar kesinlikle. Daha dün Milan, Lazio gibi klüpler için ismi geçiyordu. 34 yaş evet fazla ama Drogba ayısından bahsediyoruz
Granqvist'i Hollanda'da oynarken beğeniyordum öne çıkışları iyi bir oyuncu malum uzun boylu zaten hava toplarında da iyi İtalya'da aynı performansı gösteremese de iki senedir oynuyor devamlı. Hoca ilk geldiği sezonda istemişti. Ama Granqvist istediğimiz kalitede bir adam mı uzun süre bizim defans sıkıntımızı çözer mi bilmiyorum. Daha üst düzey bi stoper alınmasından yanayım.İki transferde olursa sanırım böyle şekillenir kadro
---------Muslera
Eboue-Semih-Granqvist-Riera
----Hamit-Selçuk-Yekta
--------Sneijder
------Burak-Drogba