Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Hoca : Sneijder Oynuycak Mı kesin olarak fikrim yok ama antremanlarda iyi gidiyor büyük ihtimalle oynayacak

Selamlar. arkadaşlar konuya hakim değilim biri aydınlatabilir mi drogba konusunda beni ? şeref aydın mı bahsetmiş?

-yine nereden çıktı mavi fil yahu iyi nöbet tutmuştuk onun için : ) -

seref aydin in mesajlarini nerden bulabilirim renkdaslar lutfen

Galatasaray'da Drogba firtinasi.

Cin ekip ile kontratini fesh eden Drogba icin Galatasaray devreye girdi.

Drogba Eboue'ye Istanbulu ve Galatasarayi sormus.

Eboue Drogba yi ikna etmeye calisiyormus.

{yakinda} :asd:

Muslera

Eboue-Semih-İSVEÇLİ-Riera

Hamit-Selçuk-Yekta

------Sneijder-----

----Burak----DROGBA---

Abowwwwwww :ayatollah:

28 yaşındaki usta futbolcu, hem G.Saray hem de Beşiktaş’ın son 2 karşılaşmasının görüntülerini istedi.

Sneijder kasetleri istemişmi doğrumu bu
:cool:

Drogba heyecani gecen Yaz Nöbetindeydi, Sneijder Nöbeti gibiydi, simdi Heyecani kacti onun yav =(

arkadaslar ezikler forumda su an... antudan bi alıntı.... aysal cıldırdı simdide drogba diyo ...noooluyo lan ...... ........... adamlar deli oluyor :)))))))

Renktaş şimdi Çağlar konusunda ne desem boş. Bekler günümüz futbolunda gerçekten önemli. Sonuçta rakip takım kanatlardan gelmeye çalışacak. Bu yüzden kanat savunması çok önemli. Extra olarak rakip kapandığında, ileri kanatlarını baskı altına aldığında, beklerin ileri katkısı çok önemli. Yani bekler gerçekten önemli.

Şimdi Fatih Hoca, önceki hocalar çağlara şans vermediklerine göre antremanlarda gördükleri birşey vardır. Yorum yapabileceğim bir konu değil.

Şimdi birileri haklı olarak bana lafı koyacaktır. Madem bekler bu kadar önemli, neden kaliteli bir sol bek almıyoruz da Hakan Baltayı oynatıyoruz die:) Cevabım yok sıkıştırmayın işte beni:)

Yok renktaş haklısın,bende onu diyorum zaten ne desek boş, adamı hiç izleyemiyoruz ki sahada...Yani sadece idman performansına bakarak da bir oyuncuyu bu kadar kenara atmak ne kadar doğru onu bilmiyorum..Rijkaard, Hagi, Ünder bir sezon içinde nerdeyse hiç şans vermediler adama,sonrasında Fatih Hoca'da hiç üzerinde durmadı,yani bu sene Hakan yerine Çağlar oynasa en az bu kadar oynardı diye düşünüyorum..

Ne bileyim karmaşık işler bunlar :D

Drogba'yı ikna etme işi Eboue'ye kaldıysa hayırlı olsun diyebiliriz, adam dünyanın en sempatik insanı lan :D

bildigim kadar

drogba, menejerine ''ben avrupa da oynamak istiyorum'' dedi. sozlesmesinin fesh etmesini istedi

Yalnız Drogba gelirse manyak bir kadromuz olur,

Az nöbetini tutmadık mavi filin, defans eksiğimiz var ama Drogba'ya da hayır denmez ki şimdi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt