Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

stoper konusunda kesinlikle haklısın abi ama takım içi denge konusunu bilemiyorum ya çünkü bu Drogba 2000 li yılların bence tartışmasız en büyük forvetiydi chealsea de son senesinde bile herkes neler yaptı izlemiştir sadece futbolcu olarak degerlendirilemez drogba futbol dışındada çok büyük bir adamdır kendisi üniversite mezunudur sanırım muhasebe yada siyaset dalındaydı tam olarak hatırlamıyorum ki bu alt yapımıza giren gençler içinden büyük bir ufuk olur

azılarak bellediği bir adamdan saha içinde ve dışında tam bir liderdir kendisi hem futboluyla hemde kültürüyle alınırsa belki futbol anlamında herkesin kafasındaki katkıyı yapamaz ama saha dışında gerçekten sınıf atlatır

Drogba çok büyük futbolcu, o konuda söylediklerine harfiyen katılıyorum, gelirse en azından bireysel olarak iyi bir performans göstereceğini de düşünüyorum, benim korkum sadece kaş yaparken göz çıkarmak. :)

galatasaray'a transferi an meselesidir.

ancak beklemekte fayda var gibi görünüyor. zira henüz biten bir şey yok kanımca. bu bünye ne transfer girişimleri gördü, imzalardan döndüğü... srfydn

bizim takım drogbayıda olurda alırsa, ligdeki rakipler kendi sahasından çıkamaz, o yüzden gerek görmüyorlar stoper transerine falan :D

Sneijderın gelme muhabbetine kadar gelmez diye tek bir videosunu bile izlemedim. Aynı toteme devam ediyorum lütfen video paylaşıp beni sınamayın:)

didier drogba

galatasaray'a transferi an meselesidir.

ancak beklemekte fayda var gibi görünüyor. zira henüz biten bir şey yok kanımca. bu bünye ne transfer girişimleri gördü, imzalardan döndüğü...

srfydn

oyşşş yine ben içecem ,kafayı çekecem ulannnnnnnnnnnnnnnnnn

Şeref Aydın ekşi'de transferi an meselesi yazmış

Ha ha ha.. Hanım yine mi Drogba diyor :D :D :D

alexin 35 yaşında iyi kötü dağıttığı ligi kusura bakmayında Drogba üstünden geçer değişik fantaziler dener açık net!!! :happynew:

asıl önemli olan CL'de bana göre kesin bir tur ceptedir.Gerisi allah kerim :o

bence drogba transferi zor bir olay değil eboue faktörüde var.adam şampiyonlar liginde oynamakta ister.para olayını takmıyorum artık çünkü yönetim halleder

başkan şl ye kafayı takmıs anlasılan :yenieek:

lan harbiden 4-3-1-2'ye dönüyoruz herhalde

yalnız sol bekte Hakan oynarsa takım direk sağa çeker, çok riskli bir diziliş ama Drogba için değer sanırım :trollface:

Elmander + Burak + Umut + Kiralık Sercan = Drogba'nın sol ayağı.Gelirse Süperlig'de antreman yapar,kasmasına gerek kalmaz :D CL için elimizde çok kuvvetli bir silahımız olur.Kalkıp deli paralarda verileceğini sanmıyorum,dedikodular ise kısa vadede düşünüldüğü..

Sol Ayaklı Stoper Ve Bek özelligi olan biri gelse Yaa Baska bisey istemiyorum:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt